Csicseriborsó falafel, egyszerre puha és ropogós
Kínáljon kiváló alternatívát a húsgolyók helyett ezzel a csicseriborsó falafel recepttel. Könnyű elkészíteni, 100%-ban zöldségekből, friss korianderből és meleg fűszerekből áll, amelyek ízt adnak az ételének. Ezek a vegetáriánus falafelek gluténmentesek, és ízletes és kielégítő ételt készítenek. Melegen, hidegen, joghurtos mártásba mártva vagy pitában is fogyaszthatók.
Tavaszi rizottó
Olaszországban tavasszal zsenge zöldségeket - többnyire borsót, spárgát vagy sárgarépát - tesznek a rizottóba, hogy minél színesebb legyen az étel.
Zöld shakshuka
A shakshuka a lecsó közel-keleti fajtája, de tavasszal zöld, spenótos változatban is elérhető. Tojással készítve teljesértékű és ízletes étel!
Kukorica madeleine
A kukorica nemcsak salátákhoz jó! Az aranyszínű kukoricás madeleinek egyszerre ropogósak és édesek - akár egy kirándulásra is magaddal viheted őket.
Spenótos kosárkák
Spenót, tojás és szendvics kenyér. Semmi másra nem lesz szükségünk a szupergyors, spenótos kosárkák elkészítéséhez, melyek izgalmas előételként szolgálhatnak egy pikniken vagy vasárnapi brunchon.
Ropogós zöldbab parmezánnal
A parmezánnal sült zöldbabot friss vagy fagyasztott zöldségből is elkészíthetjük és 15 perc alatt ropogós snacket varázsolhatunk belőle. Zsírpapírban, angolosan tálaljuk.
Cukkini tagliatelle lencse bolognaival
Íme, egy gyors, szénhidrátszegény vegetáriánus fogás! Lencséből készült bolognai szósz cukkini tagliatelle-vel. Nem csak vegáknak érdemes kipróbálni!