Receptjeink
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Légende
  • Tavaszi rizottó

    Olaszországban tavasszal zsenge zöldségeket - többnyire borsót, spárgát vagy sárgarépát - tesznek a rizottóba, hogy minél színesebb legyen az étel.

  • Zöld shakshuka

    A shakshuka a lecsó közel-keleti fajtája, de tavasszal zöld, spenótos változatban is elérhető. Tojás...

  • Kukorica madeleine

    A kukorica nemcsak salátákhoz jó! Az aranyszínű kukoricás madeleinek egyszerre ropogósak és édesek -...

  • Spenótos kosárkák

    Spenót, tojás és szendvics kenyér. Semmi másra nem lesz szükségünk a szupergyors, spenótos kosárkák ...

  • Ropogós zöldbab parmezánnal

    A parmezánnal sült zöldbabot friss vagy fagyasztott zöldségből is elkészíthetjük és 15 perc alatt ro...

  • Cukkini tagliatelle lencse bolognaival

    Íme, egy gyors, szénhidrátszegény vegetáriánus fogás! Lencséből készült bolognai szósz cukkini tagli...

  • Tarte tatin

    A tarte tatin (fordított torta) nem csak gyümölccsel finom! A cukkini és rukkola kombinációjával kés...

keresés az összes recept között