Receptjeink
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Csicseriborsó falafel, egyszerre puha és ropogós

    Csicseriborsó falafel, egyszerre puha és ropogós

    Kínáljon kiváló alternatívát a húsgolyók helyett ezzel a csicseriborsó falafel recepttel. Könnyű elkészíteni, 100%-ban zöldségekből, friss korianderből és meleg fűszerekből áll, amelyek ízt adnak az ételének. Ezek a vegetáriánus falafelek gluténmentesek, és ízletes és kielégítő ételt készítenek. Melegen, hidegen, joghurtos mártásba mártva vagy pitában is fogyaszthatók.

  • Tavaszi rizottó

    Tavaszi rizottó

    Olaszországban tavasszal zsenge zöldségeket - többnyire borsót, spárgát vagy sárgarépát - tesznek a rizottóba, hogy minél színesebb legyen az étel.

  • Zöld shakshuka

    Zöld shakshuka

    A shakshuka a lecsó közel-keleti fajtája, de tavasszal zöld, spenótos változatban is elérhető. Tojással készítve teljesértékű és ízletes étel!

  • Kukorica madeleine

    Kukorica madeleine

    A kukorica nemcsak salátákhoz jó! Az aranyszínű kukoricás madeleinek egyszerre ropogósak és édesek - akár egy kirándulásra is magaddal viheted őket.

  • Spenótos kosárkák

    Spenótos kosárkák

    Spenót, tojás és szendvics kenyér. Semmi másra nem lesz szükségünk a szupergyors, spenótos kosárkák elkészítéséhez, melyek izgalmas előételként szolgálhatnak egy pikniken vagy vasárnapi brunchon.

  • Ropogós zöldbab parmezánnal

    Ropogós zöldbab parmezánnal

    A parmezánnal sült zöldbabot friss vagy fagyasztott zöldségből is elkészíthetjük és 15 perc alatt ropogós snacket varázsolhatunk belőle. Zsírpapírban, angolosan tálaljuk.

  • Cukkini tagliatelle lencse bolognaival

    Cukkini tagliatelle lencse bolognaival

    Íme, egy gyors, szénhidrátszegény vegetáriánus fogás! Lencséből készült bolognai szósz cukkini tagliatelle-vel. Nem csak vegáknak érdemes kipróbálni!

keresés az összes recept között