Receptjeink
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    A sütőben, egyetlen edényben elkészíthető étel különlegessége, hogy az egészben sült fetát összkeverjük a sült zöldségekkel és csicseriborsóval. Ezután hozzáadjuk a spenótot, ráütjük a tojásokat, és így tálaljuk – akár egy húsvéti brunch részeként.

  • Vörösbabos fasírt gombával

    Vörösbabos fasírt gombával

    Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! A gombával gazdagított vörösbabos pogácsa tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra, de a húsvéti asztalon is megállja a helyét. Friss salátával tálaljuk.

  • Krémes, majonézes krumplisaláta zöldborsóval és bacon-nel

    Krémes, majonézes krumplisaláta zöldborsóval és bacon-nel

  • Húsvéti töltött tojás kétféle változatban - zöldborsóval és lencsével

    Húsvéti töltött tojás kétféle változatban - zöldborsóval és lencsével

  • Fűszeres lencseraguval töltött padlizsán

    Fűszeres lencseraguval töltött padlizsán

    Ízletes indiai currys lencseragu padlizsánba töltve. A tetejére parmezános, fokhagymás, petrezselymes panko morzsát szórunk, majd visszatesszük a sütőbe, amíg kicsit megpirul a teteje. Mellé joghurtot és pitát kínáljunk.

  • Padlizsános-csicseriborsós shakshuka tojással

    Padlizsános-csicseriborsós shakshuka tojással

    Ne hagyjuk ki ezt a brunch ötletet! Turbózzuk fel a közel-keleti lecsót, próbáljuk ki krémes, sült padlizsánnal és csicseriborsóval! Kovászos kenyérrel tálalva ellenállhatatlanul finom.

  • Csoki Mousse aquafabából

    Csoki Mousse aquafabából

    Csokoládé mousse aquafabából? Ne öntsük ki a csicseriborsó konzerv levét, inkább készítsünk belőle finom desszertet. Mindössze a csicseriborsó konzerv leve, étcsokoládé és kevés cukor vagy agavé szirup szükséges hozzá.

keresés az összes recept között