Pinterest

Kukoricás empanada

Ha van otthon leveles tészta, kukorica konzerv és némi mozzarella, minden adott ennek a szuperkönnyű, vegetáriánus empanada-nak az elkészítéséhez. Biztosak lehetünk benne, hogy mind egy szálig elfogy...
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Gold Prémium csemegekukorica

1 omlós tészta

200 g mozzarella

Pár szál koriander

1 tojássárgája

Só, őrölt bors
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Gold Prémium csemegekukorica

1 omlós tészta

200 g mozzarella

Pár szál koriander

1 tojássárgája

Só, őrölt bors

Termékajánlatunk a recepthez

Gold Prémium Szuperédes CsemegekukoricaGold Prémium Szuperédes Csemegekukorica
  1. lépés 1
    Szűrjük le a kukorica konzervet. Vágjuk a mozzarellát kis kockákra. Mossuk meg és aprítsuk fel a koriandert.
  2. lépés 2
    Keverjük össze a kukoricát, a mozzarellát, a koriandert, a sót, a borsot és ízlés szerint egy csipet chilit. Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra.
  3. lépés 3
    Egy pohár vagy sütiforma segítségével szaggassunk köröket az omlós tésztából.
  4. lépés 4
    Tegyünk 1 teáskanál kukoricás keveréket minden körre, majd hajtsuk ketté őket.
  5. lépés 5
    Egy villával nyomkodjuk le a széleit.
  6. lépés 6
    A tojássárgáját verjük fel 1 evőkanál vízzel és 1 csipet sóval, majd kenjük meg vele az empanadákat.
  7. lépés 7
    Tegyük őket a sütőbe, és 10-15 percig süssük, amíg aranybarnára nem sülnek. Melegen vagy langyosan tálaljuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Parmezános-zöldborsós burgonyakrokett

    Parmezános-zöldborsós burgonyakrokett

    Belül lágy, kívül aranybarnára sült burgonyakrokett airfryerben készítve. Szerecsendióval fűszerezve, parmezánnal gazdagítva, és egy kevés zöldborsóval megbolondítva a tökéletes ízélmény érdekében.

    FEDEZZE FEL A RECEPTET
  • Kukoricás tonhallal töltött burgonya

    Kukoricás tonhallal töltött burgonya

    Ki tudna ellenállni a héjában sült burgonyának? Még tovább fokozhatjuk az élvezeteket, ha olvadt vajjal és finom kukoricás-tonhalas töltelékkel tálaljuk, és máris kész az igazi komfort fogás! 

    FEDEZZE FEL A RECEPTET
  • Mexikói csirke pikánsan

    Mexikói csirke pikánsan

    Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.

    FEDEZZE FEL A RECEPTET