Kukoricás empanada
Ha van otthon leveles tészta, kukorica konzerv és némi mozzarella, minden adott ennek a szuperkönnyű, vegetáriánus empanada-nak az elkészítéséhez. Biztosak lehetünk benne, hogy mind egy szálig elfogy...
Könnyű
4 személy
15 perc
15 perc
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Gold Prémium csemegekukorica
1 omlós tészta
200 g mozzarella
Pár szál koriander
1 tojássárgája
Só, őrölt bors
1 omlós tészta
200 g mozzarella
Pár szál koriander
1 tojássárgája
Só, őrölt bors
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Gold Prémium csemegekukorica
1 omlós tészta
200 g mozzarella
Pár szál koriander
1 tojássárgája
Só, őrölt bors
1 omlós tészta
200 g mozzarella
Pár szál koriander
1 tojássárgája
Só, őrölt bors
- lépés 1Szűrjük le a kukorica konzervet. Vágjuk a mozzarellát kis kockákra. Mossuk meg és aprítsuk fel a koriandert.
- lépés 2Keverjük össze a kukoricát, a mozzarellát, a koriandert, a sót, a borsot és ízlés szerint egy csipet chilit. Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra.
- lépés 3Egy pohár vagy sütiforma segítségével szaggassunk köröket az omlós tésztából.
- lépés 4Tegyünk 1 teáskanál kukoricás keveréket minden körre, majd hajtsuk ketté őket.
- lépés 5Egy villával nyomkodjuk le a széleit.
- lépés 6A tojássárgáját verjük fel 1 evőkanál vízzel és 1 csipet sóval, majd kenjük meg vele az empanadákat.
- lépés 7Tegyük őket a sütőbe, és 10-15 percig süssük, amíg aranybarnára nem sülnek. Melegen vagy langyosan tálaljuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Parmezános-zöldborsós burgonyakrokett
Belül lágy, kívül aranybarnára sült burgonyakrokett airfryerben készítve. Szerecsendióval fűszerezve, parmezánnal gazdagítva, és egy kevés zöldborsóval megbolondítva a tökéletes ízélmény érdekében.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Kukoricás tonhallal töltött burgonya
Ki tudna ellenállni a héjában sült burgonyának? Még tovább fokozhatjuk az élvezeteket, ha olvadt vajjal és finom kukoricás-tonhalas töltelékkel tálaljuk, és máris kész az igazi komfort fogás!
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.
Fedezze fel ezt is...
















