Pinterest

Zöldbab saláta sárgarépával, csemegekukoricával és kemény sajttal

A tökéletes és gyors ebédet vagy vacsorát keressük? Mindössze 10 perc alatt elkészül a fagyasztott zöldbabot, csemegekukoricát, sárgarépát és némi kemény sajtot tartalmazó saláta.
Könnyű
4 személy
10 perc
5 perc
Megfizethető

Hozzávalók

Hozzávalók
4 személyre
400 g friss zöldbab vagy Bonduelle Vapeur gyorsfagyasztott zsenge zöldhüvelyű egész zöldbab

285 g Bonduelle Gold Csemegekukorica

2 db közepes sárgarépa

125 g comté vagy bármilyen kemény sajt

1 mogyoróhagyma

2 evőkanál borecet

4 evőkanál olívaolaj

1 evőkanál mustár

Só, bors
hozzávalók 4 személyre
400 g friss zöldbab vagy Bonduelle Vapeur gyorsfagyasztott zsenge zöldhüvelyű egész zöldbab

285 g Bonduelle Gold Csemegekukorica

2 db közepes sárgarépa

125 g comté vagy bármilyen kemény sajt

1 mogyoróhagyma

2 evőkanál borecet

4 evőkanál olívaolaj

1 evőkanál mustár

Só, bors

Termékajánlatunk a recepthez

Gold CsemegekukoricaGold Csemegekukorica
  1. lépés 1
    Főzzük meg a zöldbabot sós, forrásban lévő vízben. Szűrjük le, majd merítsük hideg vízbe, hogy megőrizze zöld színét, majd szűrjük le újra. Hámozzuk meg és reszeljük le a sárgarépát. Hámozzuk meg és vágjuk fel vékony szeletekre a mogyoróhagymát.
  2. lépés 2
    Egy salátatálban keverjük össze a mustárt, az ecetet és az olajat némi sóval és borssal. Adjuk hozzá a mogyoróhagymát.
  3. lépés 3
    Szűrjünk le egy doboz kukoricát. Öntsük a salátástálba a zöldbabbal és a reszelt sárgarépával együtt. Keverjük össze és azonnal fogyasszuk el.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Rétegezett tonhalsaláta csicseriborsóval

    Rétegezett tonhalsaláta csicseriborsóval

    Praktikusan szállítható, finom és egészséges tonhalsaláta recept. Ha kevés időd van vagy nem otthon ennél, készítsd el ezt az ízletes és friss salátát!

  • Ázsiai csirkés rizstészta kukoricával

    Ázsiai csirkés rizstészta kukoricával

    Pikáns szójaszószos, fokhagymás, gyömbéres pirított rizstészta recept édes csemegekukoricával, roppanós brokkolival és sült csirke falatokkal az ázsiai konyha kedvelőinek.

  • Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.