Ropogós zöldbab parmezánnal
A parmezánnal sült zöldbabot friss vagy fagyasztott zöldségből is elkészíthetjük és 15 perc alatt ropogós snacket varázsolhatunk belőle. Zsírpapírban, angolosan tálaljuk.
Közepes nehézségű
4 személy
10 perc
15 perc
Hozzávalók
4 személyre
500 g zöldbab (friss vagy Bonduelle fagyasztott Vapeur zöldbab)
5 ek reszelt parmezán
2 ek olívaolaj
bors
A szószhoz:
4 ek görög joghurt
1 ek pesztó
5 ek reszelt parmezán
2 ek olívaolaj
bors
A szószhoz:
4 ek görög joghurt
1 ek pesztó
hozzávalók 4 személyre
500 g zöldbab (friss vagy Bonduelle fagyasztott Vapeur zöldbab)
5 ek reszelt parmezán
2 ek olívaolaj
bors
A szószhoz:
4 ek görög joghurt
1 ek pesztó
5 ek reszelt parmezán
2 ek olívaolaj
bors
A szószhoz:
4 ek görög joghurt
1 ek pesztó
- lépés 1Melegítsük elő a sütőt 200° C-ra. Főzzük a zöldbabot 3 percig forrásban lévő sós vízben. Ügyeljünk rá, hogy ropogós maradjon. Csepegtessük le és alaposan szárítsuk meg.
- lépés 2Keverjük össze a parmezánt és az olívaolajat egy tepsiben vagy mélyebb sütőtálban. Helyezzük a babot egy rétegben egy sütőpapírral bélelt tepsire. 10 percig süssük 200° C-on.
- lépés 3Mialatt megsül, keverjük össze a joghurtot és a pesztót. Végül tálaljuk a zöldbabot újságpapírba vagy zsírpapírba tekerve.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Gnocchi sült zöldségekkel
Vége a nyárnak, de még mindig Olaszországba vágyunk? Szívesen felfedeznénk minden egyes szegletét és ízét? A Bonduelle most megidézi nekünk az ország forró, latin temperamentumát ezzel az ínyenc, sült zöldséges gnocchival.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Thai curry húsgolyóval és zöldbabbal
Ízekben gazdag, fűszeres szószban főtt húsgolyók, melyek zöldbabbal tálalva kellemes, izgalmas recept baráti vacsorákra. Különösen jóleső fogás lehet hideg, őszi estéken.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Vajbableves csirkével és vargányagombával
Enyhén savanykás, joghurtos leves recept vajbabbal és zöldhüvelyű vágott zöldbabbal, csirkével és vargányagombával - laktató, akár főételként is megállja a helyét.
Fedezze fel ezt is...















