Pinterest

Szőlő és gorgonzola saláta

Készítsünk finom, szezonális salátát szőlő és zöldsaláta felhasználásával. Ha gorgonzolát is adunk hozzá, finom és ellenállhatatlan párosítást kapunk.
Hozzávalók
4 személyre
1 marék fekete szőlő

1 marék fehér szőlő

150 g gorgonzola vagy kéksajt

2 k vörösborecet

3 ek dióolaj
hozzávalók 4 személyre
1 marék fekete szőlő

1 marék fehér szőlő

150 g gorgonzola vagy kéksajt

2 k vörösborecet

3 ek dióolaj
  1. lépés 1
    Magozzuk ki a szőlőt. Vágjuk ketté. Vágjuk a sajtot kisebb darabokra.
  2. lépés 2
    Készítsük el a vinegrettet. Keverjünk össze sót, borsot, ecetet és olajat egy salátástálban. Adjunk hozzá egy zacskó salátát, valamint a szőlőt.
  3. lépés 3
    Keverjük össze a salátát, majd adjuk hozzá a sajtot. Azonnal tálaljuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Plejskavica grill szendvics

    Plejskavica grill szendvics

    Tökéletes recept grillezős nyári estékre! A kétféle hússal készülő szerb plejskavicát grillezett kovászos kenyérszeletek között, barbeque szószos babbal, fetával, lilahagymával és ropogós salátával tálaljuk.

    FEDEZZE FEL A RECEPTET
  • Kukoricás-mangós töltött saláta

    Kukoricás-mangós töltött saláta

    Előételt keresünk a hétvégi grillezéshez? Készítsünk töltött salátát! A római saláta nagy, ropogós levelei tökéletes tortillaként szolgálnak, a sárgadinnyés-kukoricás töltelék pedig igazi felüdülést nyújt a legmelegebb nyári napokon!

    FEDEZZE FEL A RECEPTET
  • Tzatziki uborkával és zöldalmával

    Tzatziki uborkával és zöldalmával

    Mi idézhetné meg jobban Görögországot, mint a tzatziki? Most egy almával és retekkel készült változatot ajánlunk! Fogyaszthatod köretként, előételként, de akár főfogásként is!

    FEDEZZE FEL A RECEPTET