1. >Receptek
  2. >Kukoricás-mangós töltött saláta

Kukoricás-mangós töltött saláta

Előételt keresünk a hétvégi grillezéshez? Készítsünk töltött salátát! A római saláta nagy, ropogós levelei tökéletes tortillaként szolgálnak, a sárgadinnyés-kukoricás töltelék pedig igazi felüdülést nyújt a legmelegebb nyári napokon!
Könnyű
4 személy
15 perc
Hozzávalók
4 személyre
1 fej római saláta

½ sárgadinnye

1 doboz Bonduelle Gold kukorica

1 marék sárga és piros koktélparadicsom

½ lilahagyma

Metélőhagyma

2 ek olívaolaj

1 ek citromlé
hozzávalók 4 személyre
1 fej római saláta

½ sárgadinnye

1 doboz Bonduelle Gold kukorica

1 marék sárga és piros koktélparadicsom

½ lilahagyma

Metélőhagyma

2 ek olívaolaj

1 ek citromlé

Termékajánlatunk a recepthez

Gold Csemegekukorica
  1. lépés 1
    Készítsük elő a salátát. Szűrjük le a kukoricát. Vágjuk négybe a koktélparadicsomot. Aprítsuk fel a lilahagymát. Vágjuk szeletekre a sárgadinnyét.
  2. lépés 2
    Keverjük össze a sárgadinnyét, kukoricát, paradicsomot és hagymát.
  3. lépés 3
    Készítsük el a vinaigrette-et: keverjük össze a sót, borsot, olívaolajat és citromlevet. Locsoljuk rá a töltelékre.
  4. lépés 4
    Töltsük meg a salátaleveleket, mintha tacot tálalnánk és fogyasszuk előételként vagy salátaként finom grillhúsok mellé.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Tzatziki uborkával és zöldalmával

    Mi idézhetné meg jobban Görögországot, mint a tzatziki? Most egy almával és retekkel készült változatot ajánlunk! Fogyaszthatod köretként, előételként, de akár főfogásként is!

  • Grillezett kukoricasaláta

    Kukorica rajongók figyelmébe ajánljuk ezt a fejedelmi vajas-füstös paprikás grillezett kukorica salátát! Ha már nincs kéznél a grillsütő, a sütőben is elkészíthető, így a lakást is mennyei kukorica illat járja majd át.

  • Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.