Zöldborsó pörkölt tejföllel
1 zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 paprika
2 paradicsom
2 tk őrölt pirospaprika
1 ek sűrített paradicsom
200 ml tejföl
só, bors
olaj
400 g elkészített nokedli
opcionális: petrezselyem
1 zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 paprika
2 paradicsom
2 tk őrölt pirospaprika
1 ek sűrített paradicsom
200 ml tejföl
só, bors
olaj
400 g elkészített nokedli
opcionális: petrezselyem
- lépés 1A vöröshagymát vágjuk apróra és kezdjük el dinsztelni kevés olajon.
- lépés 25 perc elteltével adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát, a pirospaprikát és a sűrített paradicsomot, majd keverjük át.
- lépés 31 perc elteltével adjuk az alaphoz a kis kockára vágott paprikát és paradicsomot is. Sózzuk, borsozzuk, majd öntsünk hozzá 1,5 dl vizet. Keverjük el és fedő alatt, alacsony hőmérsékleten főzzük 15 percig.
- lépés 4Az idő leteltével adjuk a paprikás alaphoz a zöldborsót, majd keverjük át az ételt.
- lépés 5Adjuk a zöldborsó pörkölthöz a kifőtt nokedlit, majd a tejfölt is.
- lépés 6Keverjük át a tejfölös zöldborsó pörköltet és tálaljuk azonnal. Megszórhatjuk aprított, friss petrezselyemmel is.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Tejszínes lazac spenótos krumplipürével és zöldségekkel
Egyszerű, de annál finomabb és kényeztetőbb recept ez az omlós tejszínes lazac krémes krumplipürével és zöld színű zöldségekkel tálalva.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Zöldborsós-lazacos fusilli
Tésztaimádók figyelem! A megszokott paradicsomszószos tészta helyett, válasszuk a lazaccal és zsenge zöldborsóval készített fusilli receptet. Biztosan szeretni fogjuk!
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Ázsiai tésztaleves csirkemellel és kukoricával
Finom, melengető ázsiai tésztaleves recept, amely mindössze 30 perc alatt elkészül. Csirkehússal, rizstésztával, barna csiperke gombával, Bonduelle Gold kukoricával és rengeteg zöldfűszerrel megszórva felveheti a versenyt az ázsiai kifőzdékben kapható változatokkal.













