Zöldborsó

Gondosan válogatott borsószemek, előfőzött formában, sós lében.





Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 200 g töltőtömeg : 130 g

összetevők

Zöldborsó, Ivóvíz, Cukor, Étkezési só

Magas rosttartalom

tápérték

100g
Energia (kJ) 307 kJ
Energia (kcal) 73 kcal
Zsír (g) 0,7 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,1 g
Szénhidrát (g) 7,4 g
- amelyből cukrok (g) 2,6 g
Rost (g) 7,8 g
Fehérje (g) 5,5 g
Só (g) 0,73 g

Hőkezelés

Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Ripsz-ropsz zöldborsófőzelék

    Ripsz-ropsz zöldborsófőzelék

    Egy jól bevált borsófőzelék recept, amit egyszerű elkészíteni, mégis minden benne van, amit egy krémes, házias főzeléktől elvárunk.

  • Mexikói csirke pikánsan

    Mexikói csirke pikánsan

    Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.

  • Zöldborsó pörkölt tejföllel

    Zöldborsó pörkölt tejföllel

    Egy klasszikus magyar fogás, amit újra és újra szívesen elkészítünk – ez a tejfölös zöldborsó pörkölt friss, roppanós Bonduelle Vapeur zöldborsóval és házi nokedlivel készül. Tartalmas, krémes, mégis friss – tökéletes ebéd vagy vacsora az egész családnak.

Még több recept