Vapeur fagyasztott zöldborsó (gőzben előpárolt)

Az új Bonduelle Gőzben előfőzött termékekkel Ön időt és fáradságot takarít meg és a friss zöldségek ízét és zamatát élvezheti 3 perc alatt!



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 400 g

összetevők

Zöldborsó

nyomokban tartalmazhat Zellert.

tápérték

100g
Energia (kJ) 303 kJ
Energia (kcal) 72 kcal
Zsír (g) 0,7 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,1 g
Szénhidrát (g) 8,5 g
- amelyből cukrok (g) 4,5 g
Rost (g) 5,5 g
Fehérje (g) 5,2 g
Só (g) 0,01 g
B9 vitamin (µg) 46,0 µg

Elkészítés

Óvjuk a felolvadástól! A felengedett terméket ne fagyassza újra!

Hőkezelés

Minőségét megőrzi: -6°C-on egy hétig, -12°C-on egy hónapig, -18°C-on: a csomagoláson jelzett hónap végéig.

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Tojáskrém zöldborsóval

    Tojáskrém zöldborsóval

    Húsvéti tojáskrém zsenge zöldborsóval, friss snidlinggel és krémes majonézes szósszal. Bagett szeletekkel és ropogós zöldség hasábokkal tálaljuk.

  • Ripsz-ropsz zöldborsófőzelék

    Ripsz-ropsz zöldborsófőzelék

    Gyors, hagyományos zöldborsófőzelék recept. Bár hagyományos ételről van szó, nem mindegy, hogyan készítjük. Akkor lesz igazán finom, ha a borsó zsenge, a főzelék állaga pedig krémes.

  • Serpenyős zöldborsó sonkával és tojással

    Serpenyős zöldborsó sonkával és tojással

    Bemutatjuk a tökéletes húsvéti reggeli vagy könnyed vacsora receptjét! Párolt fokhagymás zöldborsó, sonkával serpenyőben összesütve, a tetején sült tojással és friss zöldfűszerekkel. Stílusosan serpenyőben, friss kenyérrel tálalva.

Még több recept