Vapeur fagyasztott zöldborsó (gőzben előpárolt)

Az új Bonduelle Gőzben előfőzött termékekkel Ön időt és fáradságot takarít meg és a friss zöldségek ízét és zamatát élvezheti 3 perc alatt!



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 400 g

összetevők

Zöldborsó

nyomokban tartalmazhat Zellert.

tápérték

100g
Energia (kJ) 303 kJ
Energia (kcal) 72 kcal
Zsír (g) 0,7 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,1 g
Szénhidrát (g) 8,5 g
- amelyből cukrok (g) 4,5 g
Rost (g) 5,5 g
Fehérje (g) 5,2 g
Só (g) 0,01 g
B9 vitamin (µg) 46,0 µg

Elkészítés

Óvjuk a felolvadástól! A felengedett terméket ne fagyassza újra!

Hőkezelés

Minőségét megőrzi: -6°C-on egy hétig, -12°C-on egy hónapig, -18°C-on: a csomagoláson jelzett hónap végéig.

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Majonézes újkrumplisaláta zöldbabbal és zöldborsóval

    Majonézes újkrumplisaláta zöldbabbal és zöldborsóval

    Készítsünk hideg újburgonya salátát, használjuk ki a szezont! Zöldbabbal, zöldborsóval és mentás-dijoni mustáros öntettel tökéletes és ellenállhatatlan nyári receptet kapunk.

  • Ripsz-ropsz zöldborsófőzelék

    Ripsz-ropsz zöldborsófőzelék

    Gyors, hagyományos zöldborsófőzelék recept. Bár hagyományos ételről van szó, nem mindegy, hogyan készítjük. Akkor lesz igazán finom, ha a borsó zsenge, a főzelék állaga pedig krémes.

  • Zöldfűszeres frittata zöldborsóval

    Zöldfűszeres frittata zöldborsóval

    Könnyű, nyári recept az olaszok tojáslepénye zöldborsóval, friss nyári zöldfűszerekkel, újkrumplival, sonkával, spenóttal és cheddar sajttal. Zöldsalátával tálalva finom ebéd vagy vacsora lehet.

Még több recept