Zöldborsó

Gondosan válogatott, zsenge borsószemek, előfőzött formában, sós lében.

nettó tömeg: 660 g töltőtömeg : 465 g

összetevők

Zöldborsó, Ivóvíz, Cukor, Étkezési só

Magas rosttartalom

tápérték

100g
Energia (kJ) 341 kJ
Energia (kcal) 81 kcal
Zsír (g) 0,8 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,2 g
Szénhidrát (g) 8,0 g
- amelyből cukrok (g) 1,9 g
Rost (g) 8,5 g
Fehérje (g) 6,3 g
Só (g) 0,5 g

Hőkezelés

Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Majonézes újkrumplisaláta zöldbabbal és zöldborsóval

    Majonézes újkrumplisaláta zöldbabbal és zöldborsóval

    Készítsünk hideg újburgonya salátát, használjuk ki a szezont! Zöldbabbal, zöldborsóval és mentás-dijoni mustáros öntettel tökéletes és ellenállhatatlan nyári receptet kapunk.

  • Ripsz-ropsz zöldborsófőzelék

    Ripsz-ropsz zöldborsófőzelék

    Egy jól bevált borsófőzelék recept, amit egyszerű elkészíteni, mégis minden benne van, amit egy krémes, házias főzeléktől elvárunk.

  • Zöldfűszeres frittata zöldborsóval

    Zöldfűszeres frittata zöldborsóval

    Könnyű, nyári recept az olaszok tojáslepénye zöldborsóval, friss nyári zöldfűszerekkel, újkrumplival, sonkával, spenóttal és cheddar sajttal. Zöldsalátával tálalva finom ebéd vagy vacsora lehet.

Még több recept