Zöldborsó

Gondosan válogatott, zsenge borsószemek, előfőzött formában, sós lében.

nettó tömeg: 660 g töltőtömeg : 465 g

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Ripsz-ropsz zöldborsófőzelék

    Ripsz-ropsz zöldborsófőzelék

    Egy jól bevált borsófőzelék recept, amit egyszerű elkészíteni, mégis minden benne van, amit egy krémes, házias főzeléktől elvárunk.

    FEDEZZE FEL A RECEPTET
  • Mexikói csirke pikánsan

    Mexikói csirke pikánsan

    Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.

    FEDEZZE FEL A RECEPTET
  • Pyttipanna, svéd serpenyős zöldborsóval

    Pyttipanna, svéd serpenyős zöldborsóval

    A tipikus skandináv recept eredetileg a maradékok felhasználására készült, alapja az apró kockára vágott krumpli és maradék sült hús. Hagymával, fokhagymával, bacon-nel és zöldborsóval tehetjük teljessé. Kiválóan illik hozzá a tükörtojás és a savanyúság.

    FEDEZZE FEL A RECEPTET