Póréhagymás-zöldborsós spagetti
20 perc alatt elkészíthető, pénztárcabarát tészta! A nagyobb darabokra vágott póréhagymát és a zöldborsót vajjal és tejszínnel krémesítjük, végül reszelt citromhéjjal ízesítjük. Frissen főtt spagettivel összeforgatva kellemes, izgalmas receptet kapunk.
Könnyű
3 személy
30 perc
Hozzávalók
3 személyre
1 konzerv Bonduelle Vapeur Zsenge Zöldborsó
1 póréhagyma
3 gerezd fokhagyma
30 g vaj
2 dl tejszín
1 citrom
250 g spagetti
só
bors
olívaolaj
1 póréhagyma
3 gerezd fokhagyma
30 g vaj
2 dl tejszín
1 citrom
250 g spagetti
só
bors
olívaolaj
hozzávalók 3 személyre
1 konzerv Bonduelle Vapeur Zsenge Zöldborsó
1 póréhagyma
3 gerezd fokhagyma
30 g vaj
2 dl tejszín
1 citrom
250 g spagetti
só
bors
olívaolaj
1 póréhagyma
3 gerezd fokhagyma
30 g vaj
2 dl tejszín
1 citrom
250 g spagetti
só
bors
olívaolaj
- lépés 1A póréhagymát vágjuk vastagabb szeletekre és kezdjük el párolni olívaolajon.
- lépés 2Tegyük fel főni a spagettit.
- lépés 3Ha a póréhagyma szép aranybarnára párolódott, adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát is és további 2 percig kevergessük. Adjuk hozzá a vajat, a tejszínt és a zöldborsót. Kevergessük, ameddig besűrűsödik a szósz.
- lépés 4Reszeljünk bele citromhéjat és csepegtessünk egy keveset a citrom levéből is.
- lépés 5Tálaláskor halmozzunk a spagettire a krémes szószból.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Hasselback sültkrumpli mentás zöldborsókrémmel
Izgalmas és látványos recept burgonyából! A zöldségeket egészben hagyjuk, és 2-3 mm-enként bevágjuk, úgy, hogy az alja egyben tartsa a szemeket. Az így kapott rétegeket kenjük meg fokhagymás -zöldfűszeres olívaolajjal, majd így süssük meg a burgonyákat. Mentás, újhagymás zöldborsókrémet kínáljunk mellé.
Zöldborsós-lazacos fusilli
Tésztaimádók figyelem! A megszokott paradicsomszószos tészta helyett, válasszuk a lazaccal és zsenge zöldborsóval készített fusilli receptet. Biztosan szeretni fogjuk!
Ázsiai tésztaleves csirkemellel és kukoricával
Finom, melengető ázsiai tésztaleves recept, amely mindössze 30 perc alatt elkészül. Csirkehússal, rizstésztával, barna csiperke gombával, Bonduelle Gold kukoricával és rengeteg zöldfűszerrel megszórva felveheti a versenyt az ázsiai kifőzdékben kapható változatokkal.
Fedezze fel ezt is...