Pinterest

Ázsiai tésztaleves csirkemellel és kukoricával

Finom, melengető ázsiai tésztaleves recept, amely mindössze 30 perc alatt elkészül. Csirkehússal, rizstésztával, barna csiperke gombával, Bonduelle Gold kukoricával és rengeteg zöldfűszerrel megszórva felveheti a versenyt az ázsiai kifőzdékben kapható változatokkal.
Könnyű
4 személy
25 perc
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur zöldborsó (kicsi)

1 doboz Bonduelle Gold kukorica (kicsi)

20 dkg csirkemell filé

½ csomag rizstészta vagy soba tészta

6 szem csiperkegomba

2 szál újhagyma

1 gerezd fokhagyma

friss gyömbér (kb. 5 cm-es darab)

mungóbab- vagy szójababcsíra

1 csokor koriander

3 ek. szójaszósz

1 chili paprika

1,5 liter alaplé
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur zöldborsó (kicsi)

1 doboz Bonduelle Gold kukorica (kicsi)

20 dkg csirkemell filé

½ csomag rizstészta vagy soba tészta

6 szem csiperkegomba

2 szál újhagyma

1 gerezd fokhagyma

friss gyömbér (kb. 5 cm-es darab)

mungóbab- vagy szójababcsíra

1 csokor koriander

3 ek. szójaszósz

1 chili paprika

1,5 liter alaplé

Termékajánlatunk a recepthez

GOLD CSEMEGEKUKORICAGOLD CSEMEGEKUKORICA
  1. lépés 1
    Tegyük fel főni az egyben hagyott csirkemellet az alaplében, az apróra vágott gyömbérrel, fokhagymával és a karikára vágott chilivel.
  2. lépés 2
    Mikor a csirke megpuhult, vegyük ki, majd 2 villa segítségével tépkedjük falatnyi méretűre, majd helyezzük vissza az alaplébe.
  3. lépés 3
    Adjuk hozzá a tésztát, a vékonyan felszeletelt gombát, a kukoricát és zöldborsót, a felkarikázott újhagymák fehér részét, valamint a szójaszószt. Főzzük össze, ameddig a tészta megpuhul.
  4. lépés 4
    Tálaláskor szórjuk meg a levest az apróra vágott korianderrel, chilivel, újhagymával és a mungóbabcsírával. Ízlés szerint adhatunk hozzá még szójaszószt.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Mentás-újhagymás zöldborsókrémleves

    Mentás-újhagymás zöldborsókrémleves

    Nagyon gyors és egyszerű, viszont a mentától és sok újhagymától mégis különleges, élénkzöld színű leves recept, amit termoszban akár munkába is magunkkal vihetünk.

  • Serpenyős zöldborsó sonkával és tojással

    Serpenyős zöldborsó sonkával és tojással

    Bemutatjuk a tökéletes húsvéti reggeli vagy könnyed vacsora receptjét! Párolt fokhagymás zöldborsó, sonkával serpenyőben összesütve, a tetején sült tojással és friss zöldfűszerekkel. Stílusosan serpenyőben, friss kenyérrel tálalva.

  • Spenótos zöldborsókrémleves

    Spenótos zöldborsókrémleves

    Szuperzöld borsóleves, teli zsenge és vitamindús zöldségekkel. Nem kérdés, hogy megmelengeti a lelkünket egy hideg őszi vagy téli napon!