Mi a Good Lunch?

Hüvelyesek, zöldségek és gabonafélék kiegyensúlyozott arányú keveréke egy csipet fűszerrel és pár csepp extra szűz olívaolajjal. Teljes étel vagy köret, ami melegen vagy akár hidegen is fogyasztható, az elkészítése pedig csupán 1 percet vesz igénybe. Remek, ízletes növényi fehérjeforrás egy jó adag rosttal.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 250 g

összetevők

Ivóvíz, tönkölybúza 19%, borsó 16%, fekete szemű bab 14%, szeletelt koktélparadicsom 9%, grillezett piros paprika 6%, zöld olívabogyó 5.5% (olívabogyó 4.6%, étkezési só), extra szűz olívaolaj 2.8%, étkezési só, bazsalikom 0.6%, fekete bors. Szóját és zellert tartalmazhat.

Rostforrás, Fehérjeforrás

Tartósítószermentes. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz

nyomokban tartalmazhat Zellert, Szóját.

Tartalmaz Glutént.

tápérték

100g adagonként 250g
Energia (kJ) 529 kJ 1328 kJ
Energia (kcal) 126 kcal 315 kcal
Zsír (g) 2,2 g 5,5 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,4 g 1,0 g
Szénhidrát (g) 20 g 50 g
- amelyből cukrok (g) 1,6 g 4,0 g
Rost (g) 3,5 g 8,8 g
Fehérje (g) 4,7 g 12 g
Só (g) 0,82 g 2,1 g

Hőkezelés

Tárolás: szobahomérsékleten tárolja. Tárolási homérséklet: 0 °C - 25 °C.

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Tojáskrém zöldborsóval

    Tojáskrém zöldborsóval

    Húsvéti tojáskrém zsenge zöldborsóval, friss snidlinggel és krémes majonézes szósszal. Bagett szeletekkel és ropogós zöldség hasábokkal tálaljuk.

  • Serpenyős zöldborsó sonkával és tojással

    Serpenyős zöldborsó sonkával és tojással

    Bemutatjuk a tökéletes húsvéti reggeli vagy könnyed vacsora receptjét! Párolt fokhagymás zöldborsó, sonkával serpenyőben összesütve, a tetején sült tojással és friss zöldfűszerekkel. Stílusosan serpenyőben, friss kenyérrel tálalva.

  • Ripsz-ropsz zöldborsófőzelék

    Ripsz-ropsz zöldborsófőzelék

    Gyors, hagyományos zöldborsófőzelék recept. Bár hagyományos ételről van szó, nem mindegy, hogyan készítjük. Akkor lesz igazán finom, ha a borsó zsenge, a főzelék állaga pedig krémes.

Még több recept

Mi a tönkölybúza?

A tönköly régi gabonaféle, Magyarországon is őshonos növény, amely egyre népszerűbb a búza alternatívájaként. A közönséges búzához képest magasabb a fehérjetartalma és gazdagabb ásványi anyagokban. Szinte az összes B-vitamin megtalálható benne. Bár a tönkölybúza glutént is tartalmaz, könnyebben emészthető és a tönkölybúza fehérje jótékonyan hozzájárul az izmok építéséhez. A rizshez hasonlóan fél óra alatt megfő.