Zöldborsó pörkölt tejföllel
1 zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 paprika
2 paradicsom
2 tk őrölt pirospaprika
1 ek sűrített paradicsom
200 ml tejföl
só, bors
olaj
400 g elkészített nokedli
opcionális: petrezselyem
1 zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 paprika
2 paradicsom
2 tk őrölt pirospaprika
1 ek sűrített paradicsom
200 ml tejföl
só, bors
olaj
400 g elkészített nokedli
opcionális: petrezselyem
- lépés 1A vöröshagymát vágjuk apróra és kezdjük el dinsztelni kevés olajon.
- lépés 25 perc elteltével adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát, a pirospaprikát és a sűrített paradicsomot, majd keverjük át.
- lépés 31 perc elteltével adjuk az alaphoz a kis kockára vágott paprikát és paradicsomot is. Sózzuk, borsozzuk, majd öntsünk hozzá 1,5 dl vizet. Keverjük el és fedő alatt, alacsony hőmérsékleten főzzük 15 percig.
- lépés 4Az idő leteltével adjuk a paprikás alaphoz a zöldborsót, majd keverjük át az ételt.
- lépés 5Adjuk a zöldborsó pörkölthöz a kifőtt nokedlit, majd a tejfölt is.
- lépés 6Keverjük át a tejfölös zöldborsó pörköltet és tálaljuk azonnal. Megszórhatjuk aprított, friss petrezselyemmel is.
Zöldborsós-lazacos fusilli
Tésztaimádók figyelem! A megszokott paradicsomszószos tészta helyett, válasszuk a lazaccal és zsenge zöldborsóval készített fusilli receptet. Biztosan szeretni fogjuk!
Krumplis-zöldborsós halfasírt lime-os, chilis majonézzel
Kívül ropogós, belül puha és krémes halfasírt fehér húsú tengerihallal, zöldborsóval, újhagymával és krumplival. Mellé friss zöldsalátát és egy enyhén csípős, chilis, lime-os majonézt kínáljunk. Igazi családbarát recept: könnyen elkészíthető és mindenki szeretni fogja.
Ázsiai tésztaleves csirkemellel és kukoricával
Finom, melengető ázsiai tésztaleves recept, amely mindössze 30 perc alatt elkészül. Csirkehússal, rizstésztával, barna csiperke gombával, Bonduelle Gold kukoricával és rengeteg zöldfűszerrel megszórva felveheti a versenyt az ázsiai kifőzdékben kapható változatokkal.