Szuperzöld pestós tészta
Minden zöld, ami ebbe a pestóba belekerül: zöldborsó, spenót, cukkini, bazsalikom - részben krémesre pürésítve, részben egészben hagyva, hogy izgalmassá tegyük a már ismert klasszikus pestós tészta receptjét.
Könnyű
4 személy
40 perc
Hozzávalók
4 személyre
300 g Bonduelle Vapeur zöldborsó
2 db kis cukkini
1 doboz bébi spenót
50 g bazsalikom
50 g fenyőmag
1 gerezd fokhagyma
30 g parmezán
300 g farfalle
só
bors
olívaolaj
2 db kis cukkini
1 doboz bébi spenót
50 g bazsalikom
50 g fenyőmag
1 gerezd fokhagyma
30 g parmezán
300 g farfalle
só
bors
olívaolaj
hozzávalók 4 személyre
300 g Bonduelle Vapeur zöldborsó
2 db kis cukkini
1 doboz bébi spenót
50 g bazsalikom
50 g fenyőmag
1 gerezd fokhagyma
30 g parmezán
300 g farfalle
só
bors
olívaolaj
2 db kis cukkini
1 doboz bébi spenót
50 g bazsalikom
50 g fenyőmag
1 gerezd fokhagyma
30 g parmezán
300 g farfalle
só
bors
olívaolaj
- lépés 1A cukkinit kockázzuk fel és egy serpenyőben olívaolajon kezdjük el pirítani, amikor majdnem kész, adjuk hozzá a zöldborsót, sózzuk, borsozzuk és kavargassuk, ameddig a zöldborsó megpuhul.
- lépés 2A fenyőmagot pirítsuk meg kissé egy száraz serpenyőben.
- lépés 3Tegyük egy robotgépbe a bazsalikomot, a spenót felét, a fokhagymát, a parmezánt, a fenyőmagot és a cukkini-borsó keverék kb. ⅓-át. Adjunk hozzá olívaolajat, sózzuk, borsozzuk és krémesítsük.
- lépés 4A tésztát főzzük készre, majd szűrjük le.
- lépés 5Keverjük össze a tésztát a cukkinis-borsós keverékkel, a maradék spenóttal és a pestóval.
- lépés 6Tálaláskor ízlés szerint szórjuk meg parmezánnal.
Szuperzöld pestos farfalle tészta recept | Bonduelle
Rendkívül egyszerűen és gyorsan elkészíthető szuperzöld pestós tészta Bonduelle Vapeur zöldborsó, cukkini és spenót alapanyagokból.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Ázsiai tésztaleves csirkemellel és kukoricával
Finom, melengető ázsiai tésztaleves recept, amely mindössze 30 perc alatt elkészül. Csirkehússal, rizstésztával, barna csiperke gombával, Bonduelle Gold kukoricával és rengeteg zöldfűszerrel megszórva felveheti a versenyt az ázsiai kifőzdékben kapható változatokkal.
Serpenyős zöldborsó sonkával és tojással
Bemutatjuk a tökéletes húsvéti reggeli vagy könnyed vacsora receptjét! Párolt fokhagymás zöldborsó, sonkával serpenyőben összesütve, a tetején sült tojással és friss zöldfűszerekkel. Stílusosan serpenyőben, friss kenyérrel tálalva.
Zöldborsós-lazacos fusilli
Tésztaimádók figyelem! A megszokott paradicsomszószos tészta helyett, válasszuk a lazaccal és zsenge zöldborsóval készített fusilli receptet. Biztosan szeretni fogjuk!
Fedezze fel ezt is...