Pinterest

Mentás-újhagymás zöldborsókrémleves

Nagyon gyors és egyszerű, viszont a mentától és sok újhagymától mégis különleges, élénkzöld színű leves recept, amit termoszban akár munkába is magunkkal vihetünk.
Könnyű
3 személy
15 perc
Hozzávalók
3 személyre
400 g Bonduelle Vapeur fagyasztott zöldborsó

1 csokor újhagyma

1 csokor menta

5 dkg vaj

5 dkg reszelt parmezán

só, bors
hozzávalók 3 személyre
400 g Bonduelle Vapeur fagyasztott zöldborsó

1 csokor újhagyma

1 csokor menta

5 dkg vaj

5 dkg reszelt parmezán

só, bors

Termékajánlatunk a recepthez

Vapeur gyorsfagyasztott zöldborsóVapeur gyorsfagyasztott zöldborsó
  1. lépés 1
    A fagyasztott Bonduelle zöldborsót helyezzük egy lábosba, és öntsük fel annyi forrásban lévő vízzel, ami épp elfedi.
  2. lépés 2
    Adjuk hozzá a felkarikázott újhagymát, sózzuk, borsozzuk.
  3. lépés 3
    Közepes lángon főzzük, ameddig a borsó megpuhul (néhány perc).
  4. lépés 4
    Vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a vajat, a parmezánt és a menta leveleket, majd pürésítsük.
  5. lépés 5
    Tálalásnál megszórhatjuk olívaolajon pirított kenyérkockákkal, vagy egy termoszbögrében akár magunkkal is vihetjük.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Ázsiai tésztaleves csirkemellel és kukoricával

    Ázsiai tésztaleves csirkemellel és kukoricával

    Finom, melengető ázsiai tésztaleves recept, amely mindössze 30 perc alatt elkészül. Csirkehússal, rizstésztával, barna csiperke gombával, Bonduelle Gold kukoricával és rengeteg zöldfűszerrel megszórva felveheti a versenyt az ázsiai kifőzdékben kapható változatokkal.

  • Serpenyős zöldborsó sonkával és tojással

    Serpenyős zöldborsó sonkával és tojással

    Bemutatjuk a tökéletes húsvéti reggeli vagy könnyed vacsora receptjét! Párolt fokhagymás zöldborsó, sonkával serpenyőben összesütve, a tetején sült tojással és friss zöldfűszerekkel. Stílusosan serpenyőben, friss kenyérrel tálalva.

  • Spenótos zöldborsókrémleves

    Spenótos zöldborsókrémleves

    Szuperzöld borsóleves, teli zsenge és vitamindús zöldségekkel. Nem kérdés, hogy megmelengeti a lelkünket egy hideg őszi vagy téli napon!