Mentás-újhagymás zöldborsókrémleves
Nagyon gyors és egyszerű, viszont a mentától és sok újhagymától mégis különleges, élénkzöld színű leves recept, amit termoszban akár munkába is magunkkal vihetünk.
Könnyű
3 személy
15 perc
Hozzávalók
3 személyre
400 g Bonduelle Vapeur fagyasztott zöldborsó
1 csokor újhagyma
1 csokor menta
5 dkg vaj
5 dkg reszelt parmezán
só, bors
1 csokor újhagyma
1 csokor menta
5 dkg vaj
5 dkg reszelt parmezán
só, bors
hozzávalók 3 személyre
400 g Bonduelle Vapeur fagyasztott zöldborsó
1 csokor újhagyma
1 csokor menta
5 dkg vaj
5 dkg reszelt parmezán
só, bors
1 csokor újhagyma
1 csokor menta
5 dkg vaj
5 dkg reszelt parmezán
só, bors
- lépés 1A fagyasztott Bonduelle zöldborsót helyezzük egy lábosba, és öntsük fel annyi forrásban lévő vízzel, ami épp elfedi.
- lépés 2Adjuk hozzá a felkarikázott újhagymát, sózzuk, borsozzuk.
- lépés 3Közepes lángon főzzük, ameddig a borsó megpuhul (néhány perc).
- lépés 4Vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a vajat, a parmezánt és a menta leveleket, majd pürésítsük.
- lépés 5Tálalásnál megszórhatjuk olívaolajon pirított kenyérkockákkal, vagy egy termoszbögrében akár magunkkal is vihetjük.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Ázsiai tésztaleves csirkemellel és kukoricával
Finom, melengető ázsiai tésztaleves recept, amely mindössze 30 perc alatt elkészül. Csirkehússal, rizstésztával, barna csiperke gombával, Bonduelle Gold kukoricával és rengeteg zöldfűszerrel megszórva felveheti a versenyt az ázsiai kifőzdékben kapható változatokkal.
Serpenyős zöldborsó sonkával és tojással
Bemutatjuk a tökéletes húsvéti reggeli vagy könnyed vacsora receptjét! Párolt fokhagymás zöldborsó, sonkával serpenyőben összesütve, a tetején sült tojással és friss zöldfűszerekkel. Stílusosan serpenyőben, friss kenyérrel tálalva.
Spenótos zöldborsókrémleves
Szuperzöld borsóleves, teli zsenge és vitamindús zöldségekkel. Nem kérdés, hogy megmelengeti a lelkünket egy hideg őszi vagy téli napon!
Fedezze fel ezt is...