Bulgur saláta zöldborsóval és fetával
A bulgur mellé kerül a salátába zöldborsó, feta, színes koktél paradicsom és uborka is. Tökéletes könnyű nyári ebéd, gyorsan elkészül és igazán frissítő a mentás, lime-os, olívaolajos dresszing miatt. Színes, illatos és egészséges recept!
Könnyű
4 személy
25 perc
Hozzávalók
4 személyre
½ zacskó Bonduelle Vapeur Zöldborsó
15 dkg bulgur
8 dkg feta
15 dkg színes koktélparadicsom
½ kígyóuborka
1 lime
1 csokor menta
só
bors
olívaolaj
15 dkg bulgur
8 dkg feta
15 dkg színes koktélparadicsom
½ kígyóuborka
1 lime
1 csokor menta
só
bors
olívaolaj
hozzávalók 4 személyre
½ zacskó Bonduelle Vapeur Zöldborsó
15 dkg bulgur
8 dkg feta
15 dkg színes koktélparadicsom
½ kígyóuborka
1 lime
1 csokor menta
só
bors
olívaolaj
15 dkg bulgur
8 dkg feta
15 dkg színes koktélparadicsom
½ kígyóuborka
1 lime
1 csokor menta
só
bors
olívaolaj
- lépés 1A zöldborsót főzzük készre 3 perc alatt, szűrjük le, majd öblítsük le hideg vízzel.
- lépés 2Forraljunk vizet, sózzuk meg és főzzük készre benne a bulgurt. Ha megfőtt, szűrjük le és öblítsük át hideg vízzel. Alaposan csöpögtessük le.
- lépés 3Amíg fő a bulgur, addig felezzük meg a koktélparadicsomokat, az uborkát és a fetát kockázzuk fel és tegyük őket egy salátás tálba.
- lépés 4Adjuk a tálhoz a bulgurt és a zöldborsót és csipkedjük bele a mentát is.
- lépés 5Facsarjuk ki a lime levét és öntsünk hozzá olívaolajat. Sózzuk, borsozzuk, majd kanalazzuk a salátára és keverjük össze. Hagyjuk kicsit összeállni az ízeket, majd tálaljuk a friss zöldborsós bulgur salátát.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Serpenyős zöldborsó sonkával és tojással
Bemutatjuk a tökéletes húsvéti reggeli vagy könnyed vacsora receptjét! Párolt fokhagymás zöldborsó, sonkával serpenyőben összesütve, a tetején sült tojással és friss zöldfűszerekkel. Stílusosan serpenyőben, friss kenyérrel tálalva.
Ázsiai tésztaleves csirkemellel és kukoricával
Finom, melengető ázsiai tésztaleves recept, amely mindössze 30 perc alatt elkészül. Csirkehússal, rizstésztával, barna csiperke gombával, Bonduelle Gold kukoricával és rengeteg zöldfűszerrel megszórva felveheti a versenyt az ázsiai kifőzdékben kapható változatokkal.
Spenótos zöldborsókrémleves
Szuperzöld borsóleves, teli zsenge és vitamindús zöldségekkel. Nem kérdés, hogy megmelengeti a lelkünket egy hideg őszi vagy téli napon!
Fedezze fel ezt is...