Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P15M
Recept képe
Humusz háromféleképpen

Humusz háromféleképpen

15 perc
Vapeur Csicseriborsó
Vapeur Csicseriborsó

Hozzávalók

  • Alaprecept:
    1 db Bonduelle Vapeur csicseriborsó konzerv
    tejföl
    szezámpaszta

    bors
    citrom
    fokhagyma
    Ízesítések:
    bazsalikom
    curry por (sárga)
    őrölt csípős paprika
    Zöldség a háromféle humuszhoz:
    kápia paprika
    angol zeller
    répa
    A tetejére:
    petrezselyem
    olívaolaj

Elkészítés

A csicseriborsót a tejföllel, a szezámpasztával, citromlével, sóval, borssal, valamint egy gerezd fokhagymával összeturmixoljuk, így kapjuk meg az alap humuszt. 

Háromfelé osztjuk az alapot és az ízesítések hozzáadása után egyenként tovább turmixoljuk. A zöldségeket frissen pucolva, a humusz mellett tálaljuk. 

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!