nettó tömeg: 160 g töltőtömeg : 140 g
összetevők
Zöldborsó, Ivóvíz, Étkezési só, Természetes aroma
Magas rosttartalom, Magas fehérjetartalom
tápérték
100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 296 kJ |
Energia (kcal) | 71 kcal |
Zsír (g) | 0,9 g |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0,2 g |
Szénhidrát (g) | 7,0 g |
- amelyből cukrok (g) | 3,0 g |
Rost (g) | 6,1 g |
Fehérje (g) | 5,6 g |
Só (g) | 0,28 g |
B9 vitamin (µg) | 54,2 µg |
Hőkezelés
Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!
Fedezze fel receptjeinket
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással
A sütőben, egyetlen edényben elkészíthető étel különlegessége, hogy az egészben sült fetát összkeverjük a sült zöldségekkel és csicseriborsóval. Ezután hozzáadjuk a spenótot, ráütjük a tojásokat, és így tálaljuk – akár egy húsvéti brunch részeként.
Vörösbabos fasírt gombával
Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! A gombával gazdagított vörösbabos pogácsa tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra, de a húsvéti asztalon is megállja a helyét. Friss salátával tálaljuk.
Krémes, majonézes krumplisaláta zöldborsóval és bacon-nel
Még több recept