Bonduelle Csemegeuborka 3-6cm

Csemegeuborka 3-6 cm. Hőkezeléssel tartósítva.

A zöldségek a természet legjavát biztosítják.

Ezért a Bonduelle a leggondosabban válogatott alapanyagokat dolgozza fel Önnek és garantálja, hogy azok a betakarítástól számított néhány órán belül dobozba vagy üvegbe kerülnek, így őrizve meg a zöldségek természetes ízét és tápértékét.

Frissesség és minősség, Friss, magyar uborkából.






Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 550 g töltőtömeg : 300 g

összetevők

Uborka, Ivóvíz, Ételecet, Cukor, Étkezési só, Kapor, MUSTÁRMAG, Szilárdító anyag: kálcium-klorid, Aroma

Tartalmaz Mustárt.

tápérték

100g
Energia (kJ) 126 kJ
Energia (kcal) 30 kcal
Zsír (g) 0,1 g
- amelyből telített zsírsavak (g) <0,1 g
Szénhidrát (g) 4,6 g
- amelyből cukrok (g) 4,2 g
Rost (g) 1,7 g
Fehérje (g) 1,2 g
Só (g) 0,62 g

Hőkezelés

Minőségét megőrzi (nap, hónap, év) a fedélen jelzett időpontig. Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    A sütőben, egyetlen edényben elkészíthető étel különlegessége, hogy az egészben sült fetát összkeverjük a sült zöldségekkel és csicseriborsóval. Ezután hozzáadjuk a spenótot, ráütjük a tojásokat, és így tálaljuk – akár egy húsvéti brunch részeként.

  • Vörösbabos fasírt gombával

    Vörösbabos fasírt gombával

    Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! A gombával gazdagított vörösbabos pogácsa tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra, de a húsvéti asztalon is megállja a helyét. Friss salátával tálaljuk.

  • Krémes, majonézes krumplisaláta zöldborsóval és bacon-nel

    Krémes, majonézes krumplisaláta zöldborsóval és bacon-nel

Még több recept