Megérkezett a mi legjobb csemegénk!

A magyar termőföldek legjava, természetesen szuperédes fajta. Zamatos, ropogós kukoricaszemek. Nassolnivalótól a salátáig.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 170 g töltőtömeg : 140 g

összetevők

Morzsolt csemegekukorica, Ivóvíz, Étkezési só

tápérték

100g adagonként 140g
Energia (kJ) 336 kJ 469 kJ
Energia (kcal) 80 kcal 111 kcal
Zsír (g) 1,4 g 2,0 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,3 g 0,4 g
Szénhidrát (g) 13 g 18 g
- amelyből cukrok (g) 6,0 g 8,4 g
Rost (g) 2,8 g 3,9 g
Fehérje (g) 2,4 g 3,4 g
Só (g) 0,28 g 0,39 g

Hőkezelés

Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C -on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.

  • Csőben sült pulykamell kukoricával

    Csőben sült pulykamell kukoricával

    Ha gyors és megfizethető vacsorára vágyunk, a kukoricás-sajtos csőben sült pulykamell nyerő választás. Így még omlósabb és ízesebb lesz a hús, a tetején lévő ropogós sajt pedig tökéletesen megkoronázza a fogást.

  • Mexikói csirke pikánsan

    Mexikói csirke pikánsan

    Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.

Még több recept