Mi a Good Lunch?

ÚJ ! Megjelent legújabb Good Lunch termékünk, amely rizs, vörösbab és grillezett zöldségek keveréke könnyed fűszerezéssel. Ideális ebéd akár magában vagy köretként is. Mi a Good Lunch? Hüvelyesek, zöldségek és gabonafélék kiegyensúlyozott arányú keveréke egy csipet fűszerrel és pár csepp extra szűz olívaolajjal. Teljes étel vagy köret, ami melegen vagy akár hidegen is fogyasztható, az elkészítése pedig csupán 1 percet vesz igénybe. Remek, ízletes növényi fehérjeforrás egy jó adag rosttal.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 250 g

összetevők

Ivóvíz, áztatott száraz vörösbab 17%, fehér rizs 16%, csemegekukorica 16%, grillezett zöld cukkini 11%, grillezett zöldpaprika 11%, extra szűz olívaolaj 3,5%, vadrizs 1%, só, citromfű, koncentrált citromlé. GLUTÉNT és ZELLERT TARTALMAZHAT.

Rostforrás

nyomokban tartalmazhat Zellert, Glutént.

tápérték

100g adagonként 250g
Energia (kJ) 601 kJ 1511 kJ
Energia (kcal) 143 kcal 359 kcal
Zsír (g) 3,4 g 8,5 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,5 g 1,3 g
Szénhidrát (g) 22 g 55 g
- amelyből cukrok (g) 2,1 g 5,3 g
Rost (g) 3,7 g 9,3 g
Fehérje (g) 4,2 g 11 g
Só (g) 0,6 g 1,5 g

Hőkezelés

Tárolás: szobahomérsékleten tárolja. Tárolási homérséklet: 0 °C - 25 °C.

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Kukoricakrémleves sajtos karamellizált hagymás pirítóssal, sült bacon-nel

    Kukoricakrémleves sajtos karamellizált hagymás pirítóssal, sült bacon-nel

    Könnyen variálható kukorica krémleves, ami egy kis plusz ötlettel önálló fogássá válik – és nem csak hideg napokon állja meg a helyét.

  • Csőben sült pulykamell kukoricával

    Csőben sült pulykamell kukoricával

    Ha gyors és megfizethető vacsorára vágyunk, a kukoricás-sajtos csőben sült pulykamell nyerő választás. Így még omlósabb és ízesebb lesz a hús, a tetején lévő ropogós sajt pedig tökéletesen megkoronázza a fogást.

  • Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.

Még több recept