Avokádós wrap Croustis falatokkal
1 doboz Bonduelle Croustis Mini Mexican
2 tortilla lap
1 avokádó
2 marék bébispenót
¼ lilahagyma
1 paradicsom
majonéz
só, bors
1 doboz Bonduelle Croustis Mini Mexican
2 tortilla lap
1 avokádó
2 marék bébispenót
¼ lilahagyma
1 paradicsom
majonéz
só, bors
- lépés 1Az avokádót és a lilahagymát felszeleteljük, a paradicsomot felkarikázzuk.
- lépés 2A Bonduelle Croustis Mini Mexican-t elkészítjük airfryerben, serpenyőben vagy sütőben, a csomagoláson megadott módon.
- lépés 3A tortilla lapokat magunk elé helyezzük, megkenjük majonézzel, majd teszünk rá paradicsomszeleteket, ezeket sózzuk, borsozzuk. Majd jöhet a friss bébispenót, az avokádó szeletek, majd megszórjuk a lilahagymával.
- lépés 4Végül ráhelyezzük a frissen kisült Croustis-okat és szorosan feltekerjük a tortillákat. Félbevágva tálaljuk.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Vörösbab hummusz sült fokhagymával
A sült fokhagyma krémes, nem tolakodó, selymes íze teszi különlegessé ezt a vörösbabból készült hummuszt, amit tovább ízesítünk füstölt pirospaprikával, római köménnyel, tahinivel és citromlével. Zöldség hasábokkal, krékerrel vagy pitával tálaljuk.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Édesburgonya saláta vörösbabbal, pekándióval és spenóttal
Különböző évszakok, valamint édes-sós alapanyagok találkozása egy saláta receptben! A sült édesburgonya kockák vörösbabbal, bébi spenót levelekkel és pekándióval összekeverve csodálatos alapot alkotnak, erre jöhet a balzsamecetes-mézes öntet.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve
Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.














