Pinterest

Avokádós wrap Croustis falatokkal

A puha tortillát krémes avokádóval, zsenge bébispenóttal, pikáns lilahagymával és lédús paradicsomszeletekkel rétegezzük, majd egy leheletnyi majonézzel és a frissen sült, roppanós Croustis falatokkal koronázzuk meg. Szorosan feltekerjük, félbevágjuk, és máris kész a tökéletes wrap.
Hozzávalók
2 személyre

1 doboz Bonduelle Croustis Mini Mexican

2 tortilla lap

1 avokádó

2 marék bébispenót

¼ lilahagyma

1 paradicsom

majonéz

só, bors

hozzávalók 2 személyre

1 doboz Bonduelle Croustis Mini Mexican

2 tortilla lap

1 avokádó

2 marék bébispenót

¼ lilahagyma

1 paradicsom

majonéz

só, bors

  1. lépés 1
    Az avokádót és a lilahagymát felszeleteljük, a paradicsomot felkarikázzuk.
  2. lépés 2
    A Bonduelle Croustis Mini Mexican-t elkészítjük airfryerben, serpenyőben vagy sütőben, a csomagoláson megadott módon.
  3. lépés 3
    A tortilla lapokat magunk elé helyezzük, megkenjük majonézzel, majd teszünk rá paradicsomszeleteket, ezeket sózzuk, borsozzuk. Majd jöhet a friss bébispenót, az avokádó szeletek, majd megszórjuk a lilahagymával.
  4. lépés 4
    Végül ráhelyezzük a frissen kisült Croustis-okat és szorosan feltekerjük a tortillákat. Félbevágva tálaljuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Vörösbab hummusz sült fokhagymával

    Vörösbab hummusz sült fokhagymával

    A sült fokhagyma krémes, nem tolakodó, selymes íze teszi különlegessé ezt a vörösbabból készült hummuszt, amit tovább ízesítünk füstölt pirospaprikával, római köménnyel, tahinivel és citromlével. Zöldség hasábokkal, krékerrel vagy pitával tálaljuk.

    FEDEZZE FEL A RECEPTET
  • Édesburgonya saláta vörösbabbal, pekándióval és spenóttal

    Édesburgonya saláta vörösbabbal, pekándióval és spenóttal

    Különböző évszakok, valamint édes-sós alapanyagok találkozása egy saláta receptben! A sült édesburgonya kockák vörösbabbal, bébi spenót levelekkel és pekándióval összekeverve csodálatos alapot alkotnak, erre jöhet a balzsamecetes-mézes öntet.

    FEDEZZE FEL A RECEPTET
  • Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.

    FEDEZZE FEL A RECEPTET