Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

<

Kiszerelés :
nettó tömeg: 400 g töltőtömeg : 250 g

összetevők

Vörösbab, Ivóvíz, Étkezési só

Magas rosttartalom

tápérték

100g adagonként 130g
Energia (kJ) 394 kJ 514 kJ
Energia (kcal) 94 kcal 122 kcal
Zsír (g) 0,8 g 1,0 g
- amelyből telített zsírsavak (g) <0,1 g <0,1 g
Szénhidrát (g) 11,4 g 15 g
- amelyből cukrok (g) 0,7 g 0,9 g
Rost (g) 6 g 7,8 g
Fehérje (g) 7,2 g 9,4 g
Só (g) 0,62 g 0,81 g

Hőkezelés

Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    A sütőben, egyetlen edényben elkészíthető étel különlegessége, hogy az egészben sült fetát összkeverjük a sült zöldségekkel és csicseriborsóval. Ezután hozzáadjuk a spenótot, ráütjük a tojásokat, és így tálaljuk – akár egy húsvéti brunch részeként.

  • Vörösbabos fasírt gombával

    Vörösbabos fasírt gombával

    Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! A gombával gazdagított vörösbabos pogácsa tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra, de a húsvéti asztalon is megállja a helyét. Friss salátával tálaljuk.

  • Krémes, majonézes krumplisaláta zöldborsóval és bacon-nel

    Krémes, majonézes krumplisaláta zöldborsóval és bacon-nel

Még több recept