Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

<

Kiszerelés :
nettó tömeg: 400 g töltőtömeg : 250 g
összetevők

Vörösbab, Ivóvíz, Étkezési só

Magas rosttartalom

tápérték

100g adagonként 125g
Energia (kJ) 394 kJ 488 kJ
Energia (kcal) 94 kcal 116 kcal
Zsír (g) 0,8 g 1,0 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0 g 0,0 g
Szénhidrát (g) 11,4 g 14 g
- amelyből cukrok (g) 0,7 g 0,9 g
Rost (g) 6 g 7,5 g
Fehérje (g) 7,2 g 9,0 g
Só (g) 0,62 g 0,78 g
Hőkezelés

Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Fűszeres lencseraguval töltött padlizsán

    Ízletes indiai currys lencseragu padlizsánba töltve. A tetejére parmezános, fokhagymás, petrezselymes panko morzsát szórunk, majd visszatesszük a sütőbe, amíg kicsit megpirul a teteje. Mellé joghurtot és pitát kínáljunk.

  • Padlizsános-csicseriborsós shakshuka tojással

    Ne hagyjuk ki ezt a brunch ötletet! Turbózzuk fel a közel-keleti lecsót, próbáljuk ki krémes, sült padlizsánnal és csicseriborsóval! Kovászos kenyérrel tálalva ellenállhatatlanul finom.

  • Csoki Mousse aquafabából

    Csokoládé mousse aquafabából? Ne öntsük ki a csicseriborsó konzerv levét, inkább készítsünk belőle finom desszertet. Mindössze a csicseriborsó konzerv leve, étcsokoládé és kevés cukor vagy agavé szirup szükséges hozzá.

Még több recept