Vapeur Csicseriborsó

Az új recept alapján készült, gőzben párolt csicseriborsó szemek kevesebb vizet vesznek fel, így ropogósak és frissek maradnak. Azonnal felhasználható levesek, saláták, vagy akár humusz elkészítéséhez.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 400 g töltőtömeg : 265 g

összetevők

Csicseriborsó, Ivóvíz, Étkezési só

Magas rosttartalom

tápérték

100g
Energia (kJ) 500 kJ
Energia (kcal) 119 kcal
Zsír (g) 2,2 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,2 g
Szénhidrát (g) 15 g
- amelyből cukrok (g) 0,5 g
Rost (g) 7,7 g
Fehérje (g) 6,0 g
Só (g) 0,60 g

Hőkezelés

Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Csicseriborsó falafel

    Csicseriborsó falafel

    Mi a tökéletes falafel titka? Az, hogy nem kell túlbonyolítani! Ezt a receptet könnyen elsajátíthatjuk, így otthon is bármikor elkészíthető! Csak egy csicseriborsó konzervre és pár fűszer optimális arányára lesz szükségünk - kész is a finom, vegetáriánus street food!

  • Spenótos csicseriborsóval töltött édesburgonya, tahinis öntettel

    Spenótos csicseriborsóval töltött édesburgonya, tahinis öntettel

    Ez a vegán recept igazi kulináris élményt nyújt, ráadásul csupa egészséges zöldséggel van tele. Nagyszerű választás vendégeid számára vagy egy húsmentes napon.

  • Kuszkusz saláta csicseriborsóval

    Kuszkusz saláta csicseriborsóval

    Az arab konyha két nagy kedvence, kuszkusz és csicseriborsó friss zöldségekkel színesítve. Egészséges és finom recept, ami az étkezőasztalt és a napunkat is feldobja.

Még több recept