Vapeur Csicseriborsó

Az új recept alapján készült, gőzben párolt csicseriborsó szemek kevesebb vizet vesznek fel, így ropogósak és frissek maradnak. Azonnal felhasználható levesek, saláták, vagy akár humusz elkészítéséhez.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 400 g töltőtömeg : 265 g

összetevők

Csicseriborsó, Ivóvíz, Étkezési só

Magas rosttartalom

tápérték

100g
Energia (kJ) 500 kJ
Energia (kcal) 119 kcal
Zsír (g) 2,2 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,2 g
Szénhidrát (g) 15 g
- amelyből cukrok (g) 0,5 g
Rost (g) 7,7 g
Fehérje (g) 6,0 g
Só (g) 0,60 g

Hőkezelés

Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Csicseriborsó falafel

    Csicseriborsó falafel

    Mi a tökéletes falafel titka? Az, hogy nem kell túlbonyolítani! Ezt a receptet könnyen elsajátíthatjuk, így otthon is bármikor elkészíthető! Csak egy csicseriborsó konzervre és pár fűszer optimális arányára lesz szükségünk - kész is a finom, vegetáriánus street food!

  • Kuszkusz saláta aszalt gyümölcsökkel és csicseriborsóval

    Kuszkusz saláta aszalt gyümölcsökkel és csicseriborsóval

    Különböző textúrákkal és édes-sós ízekkel játszó saláta recept a keleties ízek, valamint a csicseriborsó szerelmeseinek. A kuszkusz ráadásul nagyon egészséges gabonaféle, hamar elkészíthető és könnyen elérhető alapanyag.

  • Pikáns sült édesburgonyás csicseriborsó saláta

    Pikáns sült édesburgonyás csicseriborsó saláta

    Télen is gondolkodhatunk salátákban! A pikánsan fűszerezett sült édesburgonyás csicseriborsóhoz jól illik a kecskesajt, amit durvára vágott dióval, petrezselyemmel és lime-os dresszinggel tehetünk még különlegesebbé.

Még több recept