Vapeur Csicseriborsó

Az új recept alapján készült, gőzben párolt csicseriborsó szemek kevesebb vizet vesznek fel, így ropogósak és frissek maradnak. Azonnal felhasználható levesek, saláták, vagy akár humusz elkészítéséhez.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 400 g töltőtömeg : 265 g
összetevők

Csicseriborsó, Ivóvíz, Étkezési só

Rostforrás

tápérték

100g
Energia (kJ) 500 kJ
Energia (kcal) 119 kcal
Zsír (g) 2,2 g
Amelyből telített zsírsavak (g) 0,2 g
Szénhidrát (g) 15 g
..amelyből cukrok (g) 0,5 g
Rost (g) 7,7 g
Fehérje (g) 6,0 g
Só (g) 0,60 g
Hőkezelés

Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend
  • Csicseriborsó falafel

    Mi a tökéletes falafel titka? Az, hogy nem kell túlbonyolítani! Ezt a receptet könnyen elsajátíthatjuk, így otthon is bármikor elkészíthető! Csak egy csicseriborsó konzervre és pár fűszer optimális arányára lesz szükségünk - kész is a finom, vegetáriánus street food!

  • Pikáns sült édesburgonyás csicseriborsó ...

    Télen is gondolkodhatunk salátákban! A pikánsan fűszerezett sült édesburgonyás csicseriborsóhoz jól ...

  • Kuszkusz saláta csicseriborsóval

    Az arab konyha két nagy kedvence, kuszkusz és csicseriborsó friss zöldségekkel színesítve. Egészsége...