Pörkölt hús nélkül? Ez tofus zöldborsópörkölt ugyanolyan szaftos és finom, mint a húsos párja, és még laktató is.
Könnyű
5 személy
15 perc
15 perc
Megfizethető
Hozzávalók
5 személyre
1 fej vöröshagyma, apróra vágva
1-2 evőkanál olívaolaj
2-3 teáskanál pirospaprika
3 gerezd zúzott fokhagyma
só, bors
50 dkg natúr tofu, kockákra vágva
1 zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó
hozzávalók 5 személyre
1 fej vöröshagyma, apróra vágva
1-2 evőkanál olívaolaj
2-3 teáskanál pirospaprika
3 gerezd zúzott fokhagyma
só, bors
50 dkg natúr tofu, kockákra vágva
1 zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó
Termékajánlatunk a recepthez
Vapeur gyorsfagyasztott zöldborsó
lépés 1
A vöröshagymát az olajon megpirítjuk, majd rádobjuk a pirospaprikát és elkeverjük.
Hozzáadjuk a zöldborsót, és felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi.
lépés 2
Ízesítjük a fokhagymával, valamint sóval, borssal.
Amikor a zöldborsó már majdnem kész, hozzáadjuk a tofut is, kb. 5 percig főzzük még, majd tálaljuk. Ízlés szerint tejfölt is adhatunk hozzá.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Kókuszos-gyömbéres piláf zöldborsóval
A piláf egy ázsai eredetű rizsétel, melyet önmagában és köretként is fogyasztanak. Hússal vagy anélkül is készíthető, de a flexitariánus életmód jegyében most egy fűszeres, zöldborsós változattal készültünk!
Citromos-tejszínes zöldséges penne
Ha kimerítő napok állnak mögöttünk, és csak egy gyors vacsorára vágyunk, az előkészített zöldségkeve...
Zöld muffin fehércsokival
Fedezzük fel a matchát egy különleges zöldséges-fehér csokis muffin receptben. A kívül zöld, belül p...