Bon Menu Chili

Bon Menu chili termékünk a vörösbab és a csípős mexikói mártás tökéletes párosítása. Az 5 tagú Bon Menu termékcsaládunk legpikánsabb és legizgalmasabb tagja. Hidegen, melegen, vagy akár önmagában is fogyasztható, húsok mellé pedig tökéletes választás köretként is.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 430 g töltőtömeg : 200 g

összetevők

Ivóvíz, Vörösbab 36%, Sűrített paradicsom 7%, Cukor, Napraforgóolaj, Étkezési só, Vöröshagyma, Kukoricakeményítő, Fokhagyma, Fűszerek 0,3%, ebből chili 0,1%, Ízesítő növényi részek, Aroma

tápérték

100g
Energia (kJ) 442 kJ
Energia (kcal) 106 kcal
Zsír (g) 2,9 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,3 g
Szénhidrát (g) 12,1 g
- amelyből cukrok (g) 6,2 g
Rost (g) 6,1 g
Fehérje (g) 4,7 g
Só (g) 0,67 g

Hőkezelés

Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Pulyka csevap kukoricás bulgur salátával

    Pulyka csevap kukoricás bulgur salátával

    A csevapcsicsa pulykahúsból készült változata tökéletes nyári recept, amely serpenyőben, de grillezve is elkészíthető! Tálaljuk csicseriborsóval, kukoricával és vörösbabbal gazdagított bulgur salátával, amit olívaolajos-chilis-lime-os öntettel tehetünk még ízletesebbé.

  • Csevapcsicsa lilahagyma salátával és babpürével

    Csevapcsicsa lilahagyma salátával és babpürével

    A csevapcsicsa a grillszezon egyik kedvenc receptje, és akár szabad tűzön, akár grillserpenyőben is elkészíthető. Mellé friss-savanykás lilahagyma salátát, chilis vagy barbeque-s babpürét és kenyeret kínáljunk.

  • Mexikói chilis bab recept darálthússal

    Mexikói chilis bab recept darálthússal

    A klasszikus alapanyagok – bab, kukorica, gazdag fűszerek – együtt adják meg a mexikói bab jellegzetes, tartalmas ízét ebben az ízig-vérig házias fogásban.

Még több recept