Citromos-tejszínes zöldséges penne
Ha kimerítő napok állnak mögöttünk, és csak egy gyors vacsorára vágyunk, az előkészített zöldségkeveréknek köszönhetően negyedóra alatt meleg, ízletes és egészséges tésztaételt varázsolhatunk az asztalra.
Könnyű
4 személy
20 perc
20 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 zacskó Bonduelle zöld mix krémleves zöldségkeverék
3 dl tejszín
2 gerezd fokhagyma
1 citrom héja, fél citrom leve
300 g penne
parmezán
só
bors
2 ek olívaolaj
friss bazsalikom (opcionális)
3 dl tejszín
2 gerezd fokhagyma
1 citrom héja, fél citrom leve
300 g penne
parmezán
só
bors
2 ek olívaolaj
friss bazsalikom (opcionális)
hozzávalók 4 személyre
1 zacskó Bonduelle zöld mix krémleves zöldségkeverék
3 dl tejszín
2 gerezd fokhagyma
1 citrom héja, fél citrom leve
300 g penne
parmezán
só
bors
2 ek olívaolaj
friss bazsalikom (opcionális)
3 dl tejszín
2 gerezd fokhagyma
1 citrom héja, fél citrom leve
300 g penne
parmezán
só
bors
2 ek olívaolaj
friss bazsalikom (opcionális)
- lépés 1Tegyük a pennét sós, lobogó vízbe. Főzzük a csomagoláson megadott ideig.
- lépés 2Hevítsünk olívaolajat, majd reszeljük bele a fokhagymát és pároljuk meg egy kissé.
- lépés 3Adjuk hozzá a zöldségkeveréket, és rövid ideig pároljuk, majd öntsük fel a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk és főzzük, ameddig kissé besűrűsödik.
- lépés 4Reszeljük hozzá a citrom héját és facsarjuk bele a levét is.
- lépés 5Ha a tészta elkészült, merjünk belőle egy mélytányérba, kanalazzuk rá a szószt és reszeljünk rá parmezánt. Bazsalikommal díszíthetjük.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Serpenyős zöldborsó sonkával és tojással
Bemutatjuk a tökéletes húsvéti reggeli vagy könnyed vacsora receptjét! Párolt fokhagymás zöldborsó, sonkával serpenyőben összesütve, a tetején sült tojással és friss zöldfűszerekkel. Stílusosan serpenyőben, friss kenyérrel tálalva.
Ázsiai tésztaleves csirkemellel és kukoricával
Finom, melengető ázsiai tésztaleves recept, amely mindössze 30 perc alatt elkészül. Csirkehússal, rizstésztával, barna csiperke gombával, Bonduelle Gold kukoricával és rengeteg zöldfűszerrel megszórva felveheti a versenyt az ázsiai kifőzdékben kapható változatokkal.
Spenótos zöldborsókrémleves
Szuperzöld borsóleves, teli zsenge és vitamindús zöldségekkel. Nem kérdés, hogy megmelengeti a lelkünket egy hideg őszi vagy téli napon!
Fedezze fel ezt is...