Citromos-tejszínes zöldséges penne
Ha kimerítő napok állnak mögöttünk, és csak egy gyors vacsorára vágyunk, az előkészített zöldségkeveréknek köszönhetően negyedóra alatt meleg, ízletes és egészséges tésztaételt varázsolhatunk az asztalra.
Könnyű
4 személy
20 perc
20 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 zacskó Bonduelle zöld mix krémleves zöldségkeverék
3 dl tejszín
2 gerezd fokhagyma
1 citrom héja, fél citrom leve
300 g penne
parmezán
só
bors
2 ek olívaolaj
friss bazsalikom (opcionális)
3 dl tejszín
2 gerezd fokhagyma
1 citrom héja, fél citrom leve
300 g penne
parmezán
só
bors
2 ek olívaolaj
friss bazsalikom (opcionális)
hozzávalók 4 személyre
1 zacskó Bonduelle zöld mix krémleves zöldségkeverék
3 dl tejszín
2 gerezd fokhagyma
1 citrom héja, fél citrom leve
300 g penne
parmezán
só
bors
2 ek olívaolaj
friss bazsalikom (opcionális)
3 dl tejszín
2 gerezd fokhagyma
1 citrom héja, fél citrom leve
300 g penne
parmezán
só
bors
2 ek olívaolaj
friss bazsalikom (opcionális)
- lépés 1Tegyük a pennét sós, lobogó vízbe. Főzzük a csomagoláson megadott ideig.
- lépés 2Hevítsünk olívaolajat, majd reszeljük bele a fokhagymát és pároljuk meg egy kissé.
- lépés 3Adjuk hozzá a zöldségkeveréket, és rövid ideig pároljuk, majd öntsük fel a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk és főzzük, ameddig kissé besűrűsödik.
- lépés 4Reszeljük hozzá a citrom héját és facsarjuk bele a levét is.
- lépés 5Ha a tészta elkészült, merjünk belőle egy mélytányérba, kanalazzuk rá a szószt és reszeljünk rá parmezánt. Bazsalikommal díszíthetjük.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Ázsiai tésztaleves csirkemellel és kukoricával
Finom, melengető ázsiai tésztaleves recept, amely mindössze 30 perc alatt elkészül. Csirkehússal, rizstésztával, barna csiperke gombával, Bonduelle Gold kukoricával és rengeteg zöldfűszerrel megszórva felveheti a versenyt az ázsiai kifőzdékben kapható változatokkal.
Serpenyős zöldborsó sonkával és tojással
Bemutatjuk a tökéletes húsvéti reggeli vagy könnyed vacsora receptjét! Párolt fokhagymás zöldborsó, sonkával serpenyőben összesütve, a tetején sült tojással és friss zöldfűszerekkel. Stílusosan serpenyőben, friss kenyérrel tálalva.
Spenótos zöldborsókrémleves
Szuperzöld borsóleves, teli zsenge és vitamindús zöldségekkel. Nem kérdés, hogy megmelengeti a lelkünket egy hideg őszi vagy téli napon!
Fedezze fel ezt is...