Vegetáriánus burrito
Mexikói ízek hús nélkül. Ez a vegetáriánus burrito a vörösbabnak és a sajtnak köszönhetően hús nélkül is tökéletesen tápláló.
Könnyű
2 személy
15 perc
15 perc
Megfizethető
Hozzávalók
2 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Mexicana
2 tortilla lap
1 kaliforniai paprika
10 dkg reszelt sajt
2 gerezd fokhagyma
csipet chili pehely
10 dkg rizs párolva
tejföl
1 csokor koriander
só
bors
olivaolaj
2 tortilla lap
1 kaliforniai paprika
10 dkg reszelt sajt
2 gerezd fokhagyma
csipet chili pehely
10 dkg rizs párolva
tejföl
1 csokor koriander
só
bors
olivaolaj
hozzávalók 2 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Mexicana
2 tortilla lap
1 kaliforniai paprika
10 dkg reszelt sajt
2 gerezd fokhagyma
csipet chili pehely
10 dkg rizs párolva
tejföl
1 csokor koriander
só
bors
olivaolaj
2 tortilla lap
1 kaliforniai paprika
10 dkg reszelt sajt
2 gerezd fokhagyma
csipet chili pehely
10 dkg rizs párolva
tejföl
1 csokor koriander
só
bors
olivaolaj
- lépés 110 dkg rizst pároljunk meg, majd hagyjuk langyosra hűlni.
- lépés 2Vágjuk a paprikákat közepes méretű kockákra és egy mélyebb serpenyőben, kevés olívaolajon pirítsuk is meg, majd reszeljük rá a fokhagymát.
- lépés 3Ezután öntsük bele a Bon Menu Mexicana konzervet, szórjuk bele a chili pelyhet és melegítsük össze.
- lépés 4Ezután összeállítjuk a burritókat: a tortilla lapot kenjük meg egy egy kevés tejföllel, tegyük rá a főtt rizst, erre kanalazzuk a babos szószt, majd szórjuk meg a sajttal és végül a korianderrel. Az alját behajtva tekerjük fel és máris fogyasztható!
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Édesburgonya saláta vörösbabbal, pekándióval és spenóttal
Különböző évszakok, valamint édes-sós alapanyagok találkozása egy saláta receptben! A sült édesburgonya kockák vörösbabbal, bébi spenót levelekkel és pekándióval összekeverve csodálatos alapot alkotnak, erre jöhet a balzsamecetes-mézes öntet.
Vörösbab hummusz sült fokhagymával
A sült fokhagyma krémes, nem tolakodó, selymes íze teszi különlegessé ezt a vörösbabból készült hummuszt, amit tovább ízesítünk füstölt pirospaprikával, római köménnyel, tahinivel és citromlével. Zöldség hasábokkal, krékerrel vagy pitával tálaljuk.
Poke bowl kukoricával
Színes, friss és egészséges recept. A kókusztejben főzött rizs alapú poke bowl-ba éppen csak átsütött lazackockák, édes csemegekukorica, uborka, retek és mangó kockák kerülnek, így válik teljesértékű és ízletes tavaszi fogássá.
Fedezze fel ezt is...