Bon Menu Mexicana termékünk a vörösbab és kukorica tökéletes párosítása enyhe mexikói mártásban. Az 5 tagú Bon Menu termékcsaládunk legkedveltebb és legizgalmasabb tagja. Hidegen, melegen, vagy akár önmagában is fogyasztható, húsok mellé pedig tökéletes választás köretként is.
Ivóvíz, Vörösbab (28%), Morzsolt csemegekukorica (14%), Sűrített paradicsom (6%), Cukor, Napraforgóolaj, Étkezési só, Vöröshagyma, Kukoricakeményítő, Fokhagyma, Fűszerek (0,3%), Ízesítő növényi részek
nyomokban tartalmazhat Szóját.
100g | ||
---|---|---|
Energia (kJ) | 450 kJ | |
Energia (kcal) | 107 kcal | |
Zsír (g) | 2,8 g | |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0,3 g | |
Szénhidrát (g) | 14,7 g | |
- amelyből cukrok (g) | 6,6 g | |
Rost (g) | 3,5 g | |
Fehérje (g) | 4 g | |
Só (g) | 1,1 g |
Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!
Fedezze fel receptjeinket
Csoki Mousse aquafabából
Csokoládé mousse aquafabából? Ne öntsük ki a csicseriborsó konzerv levét, inkább készítsünk belőle finom desszertet. Mindössze a csicseriborsó konzerv leve, étcsokoládé és kevés cukor vagy agavé szirup szükséges hozzá.
Téli Buddha tál brokkolis Croustis-zal
Egy nagy tál egészség és élvezet: helyezzük a frissen sült brokkolis Croustist egy téli buddha tál tetejére, melyben sült fűszeres sütőtök és karfiol, csicseriborsó, quinoa, spenót, valamint kesudió kap helyet. Végül koronázzuk meg az egészet egy gazdag tahinis-citromos öntettel!
Pestos orzo saláta olaszos Croustis-zal
A friss, házi készítésű bazsalikom pesto egyszerű, mégis ellenállhatatlan! Párosítsuk rizsszem alakú orzo tésztával, amely tökéletes alap tésztasalátákhoz. Majd dobjuk fel koktélparadicsommal, mozzarellával, rukkolával, és ropogós olaszos Croustis-zal!