Bon Menu Mexicana termékünk a vörösbab és kukorica tökéletes párosítása enyhe mexikói mártásban. Az 5 tagú Bon Menu termékcsaládunk legkedveltebb és legizgalmasabb tagja. Hidegen, melegen, vagy akár önmagában is fogyasztható, húsok mellé pedig tökéletes választás köretként is.
nettó tömeg: 430 g töltőtömeg : 200 g
összetevők
tápérték
Hőkezelés
Fedezze fel receptjeinket
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással
A sütőben, egyetlen edényben elkészíthető étel különlegessége, hogy az egészben sült fetát összkeverjük a sült zöldségekkel és csicseriborsóval. Ezután hozzáadjuk a spenótot, ráütjük a tojásokat, és így tálaljuk – akár egy húsvéti brunch részeként.
Vörösbabos fasírt gombával
Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! A gombával gazdagított vörösbabos pogácsa tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra, de a húsvéti asztalon is megállja a helyét. Friss salátával tálaljuk.
Krémes, majonézes krumplisaláta zöldborsóval és bacon-nel
Még több recept