Rizses Good Lunch avokádós salátával
1 avokádó
1 kisebb lilahagyma
1 marék pekándió
¼ lilakáposzta
1 répa
1 lime
1 narancs
olívaolaj
só
bors
tortilla chips
1 avokádó
1 kisebb lilahagyma
1 marék pekándió
¼ lilakáposzta
1 répa
1 lime
1 narancs
olívaolaj
só
bors
tortilla chips
- lépés 1A répát hámozzuk meg és zöldségpucolóval vágjunk szalagokat belőle. A lilahagymát vágjuk fel vékonyan, az avokádót szeleteljük, a narancsot filézzük ki, a lilakáposztát vágjuk vékonyra.
- lépés 2Tegyük a Good Lunch keveréket egy salátás tálba és adjuk hozzá a feldarabolt zöldségeket és a narancsot.
- lépés 3A lime levét keverjük ki az olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk és öntsük a salátára. Adjuk hozzá a pekándiót is. Keverjük jól össze.
- lépés 4Tálaláskor díszítsük a salátát a felszeletelt avokádóval és kínáljunk mellé tortilla chipset.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve
Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Tortilla csicseriborsós Good Lunch-al töltve
Egészséges, könnyen fogyasztható irodai ebédet, uzsonnát vagy kirándulásra tökéletes receptet kapunk, ha tortilla lapokba töltjük a Good Lunch-ot uborka és paprika csíkokkal, salátával, és reszelt cheddar sajttal. Ne felejtsük meglocsolni finom zöldfűszeres joghurttal!
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Vörösbab hummusz sült fokhagymával
A sült fokhagyma krémes, nem tolakodó, selymes íze teszi különlegessé ezt a vörösbabból készült hummuszt, amit tovább ízesítünk füstölt pirospaprikával, római köménnyel, tahinivel és citromlével. Zöldség hasábokkal, krékerrel vagy pitával tálaljuk.















