Tortilla csicseriborsós Good Lunch-al töltve
1 kaliforniai paprika
½ uborka
2 marék rukkola
1 szívsaláta
10 dkg cheddar
1 kis doboz görög joghurt
friss petrezselyem
friss metélőhagyma
só
bors
1 kaliforniai paprika
½ uborka
2 marék rukkola
1 szívsaláta
10 dkg cheddar
1 kis doboz görög joghurt
friss petrezselyem
friss metélőhagyma
só
bors
- lépés 1Vágjuk fel az uborkát és a paprikát csíkokra.
- lépés 2Keverjük ki a joghurtot az apróra vágott zöldfűszerekkel és sózzuk, borsozzuk.
- lépés 3Halmozzunk a tortilla lapokra a Good Lunch-ból, tegyünk rá uborkát és paprikát, rukkolát és a szívsaláta leveleket, reszeljünk rá sajtot, majd kanalazzunk rá a fűszeres joghurtból.
- lépés 4Szorosan tekerjük fel a tortillákat és vágjuk félbe őket. Csomagolhatjuk papírba vagy tehetjük uzsonnásdobozba.
Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve
Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.
Rizses Good Lunch avokádós salátával
Készételből finom saláta több főre? Csak egészítsük ki a Good Lunch Rizs és Vörösbab egytálételt friss alapanyagokkal. Avokádó, kukorica, lilahagyma, koktélparadicsom, pekándió, lilakáposzta és répa szalagok kerülhetnek a recept, amit limeos-olívaolajos öntettel ízesítsünk, mellé tortilla chipszet vagy tortillát kínáljunk.
Bon Menu India currys lencse répával és csicseriborsóval
Dobjuk fel a Bon Menu India currys lencsét párolt répával, csicseriborsóval, spenótlevelekkel és kókusztejjel, hogy még krémesebb legyen. Tálaláskor szórjuk meg szezámmaggal és friss petrezselyemmel, majd főtt barna rizst kínáljunk mellé.