Tortilla csicseriborsós Good Lunch-al töltve
1 kaliforniai paprika
½ uborka
2 marék rukkola
1 szívsaláta
10 dkg cheddar
1 kis doboz görög joghurt
friss petrezselyem
friss metélőhagyma
só
bors
1 kaliforniai paprika
½ uborka
2 marék rukkola
1 szívsaláta
10 dkg cheddar
1 kis doboz görög joghurt
friss petrezselyem
friss metélőhagyma
só
bors
- lépés 1Vágjuk fel az uborkát és a paprikát csíkokra.
- lépés 2Keverjük ki a joghurtot az apróra vágott zöldfűszerekkel és sózzuk, borsozzuk.
- lépés 3Halmozzunk a tortilla lapokra a Good Lunch-ból, tegyünk rá uborkát és paprikát, rukkolát és a szívsaláta leveleket, reszeljünk rá sajtot, majd kanalazzunk rá a fűszeres joghurtból.
- lépés 4Szorosan tekerjük fel a tortillákat és vágjuk félbe őket. Csomagolhatjuk papírba vagy tehetjük uzsonnásdobozba.
Rizses Good Lunch avokádós salátával
Készételből finom saláta több főre? Csak egészítsük ki a Good Lunch Rizs és Vörösbab egytálételt friss alapanyagokkal. Avokádó, kukorica, lilahagyma, koktélparadicsom, pekándió, lilakáposzta és répa szalagok kerülhetnek a recept, amit limeos-olívaolajos öntettel ízesítsünk, mellé tortilla chipszet vagy tortillát kínáljunk.
Bon Menu India currys lencse répával és csicseriborsóval
Dobjuk fel a Bon Menu India currys lencsét párolt répával, csicseriborsóval, spenótlevelekkel és kókusztejjel, hogy még krémesebb legyen. Tálaláskor szórjuk meg szezámmaggal és friss petrezselyemmel, majd főtt barna rizst kínáljunk mellé.
Zöld spárga saláta csicseriborsóval
Zöldséghámozóval vékony csíkokra vágott nyers zöld spárga az alapja ennek a salátának, amibe még csicseriborsó, pisztácia, rukkola és feta kerül. Mindez egy citromos-olívaolajos dresszinggel átforgatva látványos és izgalmas recept, a nyers spárga pedig így elkészítve remek kulináris élmény.