Pinterest

Tortilla csicseriborsós Good Lunch-al töltve

Egészséges, könnyen fogyasztható irodai ebédet, uzsonnát vagy kirándulásra tökéletes receptet kapunk, ha tortilla lapokba töltjük a Good Lunch-ot uborka és paprika csíkokkal, salátával, és reszelt cheddar sajttal. Ne felejtsük meglocsolni finom zöldfűszeres joghurttal!
Könnyű
3 személy
25 perc
Hozzávalók
3 személyre
1 tasak Bonduelle Good Lunch - Répa, quinoa, csicseriborsó

1 kaliforniai paprika

½ uborka

2 marék rukkola

1 szívsaláta

10 dkg cheddar

1 kis doboz görög joghurt

friss petrezselyem

friss metélőhagyma



bors
hozzávalók 3 személyre
1 tasak Bonduelle Good Lunch - Répa, quinoa, csicseriborsó

1 kaliforniai paprika

½ uborka

2 marék rukkola

1 szívsaláta

10 dkg cheddar

1 kis doboz görög joghurt

friss petrezselyem

friss metélőhagyma



bors

Termékajánlatunk a recepthez

Good Lunch Quinoa & CsicseriborsóGood Lunch Quinoa & Csicseriborsó
  1. lépés 1
    Vágjuk fel az uborkát és a paprikát csíkokra.
  2. lépés 2
    Keverjük ki a joghurtot az apróra vágott zöldfűszerekkel és sózzuk, borsozzuk.
  3. lépés 3
    Halmozzunk a tortilla lapokra a Good Lunch-ból, tegyünk rá uborkát és paprikát, rukkolát és a szívsaláta leveleket, reszeljünk rá sajtot, majd kanalazzunk rá a fűszeres joghurtból.
  4. lépés 4
    Szorosan tekerjük fel a tortillákat és vágjuk félbe őket. Csomagolhatjuk papírba vagy tehetjük uzsonnásdobozba.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Rizses Good Lunch avokádós salátával

    Rizses Good Lunch avokádós salátával

    Készételből finom saláta több főre? Csak egészítsük ki a Good Lunch Rizs és Vörösbab egytálételt friss alapanyagokkal. Avokádó, kukorica, lilahagyma, koktélparadicsom, pekándió, lilakáposzta és répa szalagok kerülhetnek a recept, amit limeos-olívaolajos öntettel ízesítsünk, mellé tortilla chipszet vagy tortillát kínáljunk.

  • Bon Menu India currys lencse répával és csicseriborsóval

    Bon Menu India currys lencse répával és csicseriborsóval

    Dobjuk fel a Bon Menu India currys lencsét párolt répával, csicseriborsóval, spenótlevelekkel és kókusztejjel, hogy még krémesebb legyen. Tálaláskor szórjuk meg szezámmaggal és friss petrezselyemmel, majd főtt barna rizst kínáljunk mellé.

  • Zöld spárga saláta csicseriborsóval

    Zöld spárga saláta csicseriborsóval

    Zöldséghámozóval vékony csíkokra vágott nyers zöld spárga az alapja ennek a salátának, amibe még csicseriborsó, pisztácia, rukkola és feta kerül. Mindez egy citromos-olívaolajos dresszinggel átforgatva látványos és izgalmas recept, a nyers spárga pedig így elkészítve remek kulináris élmény.