Tojáskrém zöldborsóval
Húsvéti tojáskrém zsenge zöldborsóval, friss snidlinggel és krémes majonézes szósszal. Bagett szeletekkel és ropogós zöldség hasábokkal tálaljuk.
Nehéz
4 személy
30 perc
Hozzávalók
4 személyre
20 dkg Bonduelle Vapeur Zöldborsó
6 db tojás
2 ek magos mustár
2 ek majonéz
2 ek tejföl
fél citrom
kis csokor snidling
só, bors
6 db tojás
2 ek magos mustár
2 ek majonéz
2 ek tejföl
fél citrom
kis csokor snidling
só, bors
hozzávalók 4 személyre
20 dkg Bonduelle Vapeur Zöldborsó
6 db tojás
2 ek magos mustár
2 ek majonéz
2 ek tejföl
fél citrom
kis csokor snidling
só, bors
6 db tojás
2 ek magos mustár
2 ek majonéz
2 ek tejföl
fél citrom
kis csokor snidling
só, bors
- lépés 1A tojásokat főzzük keményre. Öblítsük le hideg vízzel és pucoljuk meg. Tegyük a tojásokat egy nagy tálba és villával törjük össze őket.
- lépés 2Közben forrásban lévő sós vízben főzzük 3 percig a zöldborsót, majd szűrjük le.
- lépés 3Adjuk a tojáshoz a mustárt, a majonézt, a tejfölt, a citrom levét, sózzuk, borsozzuk és jól keverjük össze. Adjuk hozzá az apróra vágott snidlinget is.
- lépés 4Keverjük a zöldborsót a tojáskrémhez és kínáljunk mellé friss zöldségeket és bagett szeleteket.
- lépés 5Sütőpapírral bélelt tepsin süssük a nyuszikat kb. 15 percig, de figyeljük közben: akkor vannak kész, ha a színük szép világos barna.
- lépés 6Közben készítsük el a tojáskrémet: a tojásokat főzzük keményre, miután kihűltek egy villával törjük össze őket.
- lépés 7Mindeközben dobjuk forrásban lévő sós vízbe a zöldborsót és főzzük 3 percig, majd szűrjük le.
- lépés 8Adjuk a tojáshoz a mustárt, a majonézt, a tejfölt, a citrom levét, sózzuk, borsozzuk és jól keverjük össze. Adjuk hozzá az apróra vágott snidlinget is. Keverjünk a zöldborsót a tojáskrémhez és tálaljuk a kisült nyuszi zsömlékkel és friss tavaszi zöldségekkel.
Fedezze fel ezt is...