Kukoricás, vegyes babos rizssaláta garnélával
1 doboz Bonduelle Vapeur Vörösbab
1 doboz Bonduelle Vapeur Canellini Fehérbab
1 kaliforniai paprika
25 dkg rizs
25 dkg fagyasztott garnéla
3 szál újhagyma
1 kisebb lilahagyma
1 csokor petrezselyem
1 lime
1 chili
2 tk. méz
só
bors
olívaolaj
1 doboz Bonduelle Vapeur Vörösbab
1 doboz Bonduelle Vapeur Canellini Fehérbab
1 kaliforniai paprika
25 dkg rizs
25 dkg fagyasztott garnéla
3 szál újhagyma
1 kisebb lilahagyma
1 csokor petrezselyem
1 lime
1 chili
2 tk. méz
só
bors
olívaolaj
- lépés 1A rizst mossuk át, majd kb. kétszeres mennyiségű vízben tegyük fel főzni.
- lépés 2A kiolvasztott garnélát sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőben kevés olívaolajon pirítsuk pár perc alatt készre. Ha rózsaszínű, elkészült. Tegyük félre.
- lépés 3Szűrjük le a Bonduelle zöldségeket és tegyük egy salátástálba.
- lépés 4A paprikát vágjuk vékonyabb csíkokra, az újhagymát karikázzuk, a lilahagymát vékonyan szeleteljük és adjuk a tál tartalmához.
- lépés 5Adjuk hozzá a kihűtött rizst és a garnélát is.
- lépés 6Keverjük ki a mézet a lime levével. Adjuk hozzá a kimagozott, apróra vágott chilit és csurgassunk hozzá 50 ml olívaolajat. Sózzuk, borsozzuk. Öntsük a salátára az öntetet.
- lépés 7Végül szórjuk meg vágott petrezselyemmel és tálaljuk.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
BBQ csirkecomb kukoricás coleslaw salátával
Ízletes, saját készítésű BBQ szószban pácolt sült csirkecombok friss, ropogós kukoricás coleslaw-val tálalva. A recept szerint a coleslaw saláta ezúttal nem majonézzel készül, hanem nyári verzióban lime-os, mézes, olívaolajos öntettel.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Kukoricás babos burrito tál
A mexikói burrito most nem tortillába tekerve, hanem tálban kínálva kerül az asztalra Bon Menu Mexicana-val és kukoricás salsával. Mellé sült tortilla lap cikkelyeket kínáljunk. Izgalmas, színes, egyszerű, de változatos és teljesértékű saláta recept mindenkinek.
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Pulyka csevap kukoricás bulgur salátával
A csevapcsicsa pulykahúsból készült változata tökéletes nyári recept, amely serpenyőben, de grillezve is elkészíthető! Tálaljuk csicseriborsóval, kukoricával és vörösbabbal gazdagított bulgur salátával, amit olívaolajos-chilis-lime-os öntettel tehetünk még ízletesebbé.















