Rigatoni pesto szósszal és szárított paradicsommal
1 doboz Bonduelle Vapeur vörösbab
60 g pesto szósz
120 g szárított paradicsom
parmezán
só
1 doboz Bonduelle Vapeur vörösbab
60 g pesto szósz
120 g szárított paradicsom
parmezán
só
- lépés 1Tegyük a tésztát forrásban lévő sós vízbe, főzzük meg a csomagoláson található utasítás szerint.
- lépés 2Melegítsük fel a pesto szószt egy serpenyőben.
- lépés 3Adjuk hozzá a Vapeur vörösbabot és a szeletelt szárított paradicsomot.
- lépés 4Adjuk hozzá a szószt és a parmezánt.
- lépés 5Tálaláskor parmezánnal díszítsük a kész rigatonit.
Vörösbab hummusz sült fokhagymával
A sült fokhagyma krémes, nem tolakodó, selymes íze teszi különlegessé ezt a vörösbabból készült hummuszt, amit tovább ízesítünk füstölt pirospaprikával, római köménnyel, tahinivel és citromlével. Zöldség hasábokkal, krékerrel vagy pitával tálaljuk.
Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve
Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.
Vörösbabos-paradicsomos taco tejföllel
Kiváló grill recept kerti partikra! A taco-ban lévő babos, paradicsomos, sajtos töltelék nem csak nagyon finom, de látványnak sem utolsó. Tálaláskor korianderrel és joghurttal tehetjük még frissebbé.