Pinterest

Rigatoni pesto szósszal és szárított paradicsommal

Nehéz ennél egyszerűbb és könnyebb receptet találni! Az olasz konyha kedvencei, a parmezán és pesto mellett szárított paradicsommal és vörösbabbal készült ez a finom rigatoni.
Könnyű
2 személy
20 perc
Hozzávalók
2 személyre
250 g rigatoni

1 doboz Bonduelle Vapeur vörösbab

60 g pesto szósz

120 g szárított paradicsom

parmezán

hozzávalók 2 személyre
250 g rigatoni

1 doboz Bonduelle Vapeur vörösbab

60 g pesto szósz

120 g szárított paradicsom

parmezán

Termékajánlatunk a recepthez

Vapeur VörösbabVapeur Vörösbab
  1. lépés 1
    Tegyük a tésztát forrásban lévő sós vízbe, főzzük meg a csomagoláson található utasítás szerint.
  2. lépés 2
    Melegítsük fel a pesto szószt egy serpenyőben.
  3. lépés 3
    Adjuk hozzá a Vapeur vörösbabot és a szeletelt szárított paradicsomot.
  4. lépés 4
    Adjuk hozzá a szószt és a parmezánt.
  5. lépés 5
    Tálaláskor parmezánnal díszítsük a kész rigatonit.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Vörösbab hummusz sült fokhagymával

    Vörösbab hummusz sült fokhagymával

    A sült fokhagyma krémes, nem tolakodó, selymes íze teszi különlegessé ezt a vörösbabból készült hummuszt, amit tovább ízesítünk füstölt pirospaprikával, római köménnyel, tahinivel és citromlével. Zöldség hasábokkal, krékerrel vagy pitával tálaljuk.

  • Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve

    Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.

  • Vörösbabos-paradicsomos taco tejföllel

    Vörösbabos-paradicsomos taco tejföllel

    Kiváló grill recept kerti partikra! A taco-ban lévő babos, paradicsomos, sajtos töltelék nem csak nagyon finom, de látványnak sem utolsó. Tálaláskor korianderrel és joghurttal tehetjük még frissebbé.