Bon Menu Barbeque

A nyári kerti partik kihagyhatatlan kelléke a Bon Menu Barbeque. A vörösbabot egyedi és ízletes barbeque szósszal dobtuk fel, így frissen grillezett húsok mellé kifejezetten ajánljuk. A nagy nyári melegben még felmelegítenünk sem kell, hidegen is bátran fogyaszthatjuk, ahogy Bon Menu családunk többi tagját is.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 430 g

összetevők

Ivóvíz, Vörösbab (45%), Cukor, DIJONI MUSTÁR (víz, MUSTÁRMAG, ételecet, étkezési só), Sűrített paradicsom 0,8%, Étkezési só, Kukoricakeményítő, Vöröshagyma, Ételecet, Sűrítőanyagok (szentjánoskenyérmag-liszt, karragén), Természetes aroma, ÁRPAMALÁTA KIVONAT, Harissa fűszerkeverék 0,1% (paprika, só, bors, élesztőkivonat, grillezett hagyma, fokhagyma, koriander, kömény), Természetes borsaroma

Tartalmaz Glutént, Mustárt.

tápérték

100g
Energia (kJ) 378 kJ
Energia (kcal) 90 kcal
Zsír (g) 0,7 g
- amelyből telített zsírsavak (g) <0,1 g
Szénhidrát (g) 13 g
- amelyből cukrok (g) 4,7 g
Rost (g) 5,4 g
Fehérje (g) 5,2 g
Só (g) 0,79 g

Hőkezelés

Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Mexikói csirke pikánsan

    Mexikói csirke pikánsan

    Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.

  • Vörösbabos brownie

    Vörösbabos brownie

    Meglepetés brownie! Csokival, tojással, cukorral és vörösbabbal készül! Így kevesebb cukrot tartalmaz és ráadásul lisztmentes is.

  • Őszi rizsleves vörösbabbal

    Őszi rizsleves vörösbabbal

    Zöldségekben gazdag, finom rizsleves a hidegebb őszi napokra. Borongós időben igazán jól fog esni ez a melengető recept!

Még több recept