Kukoricás-avokádós quinoa saláta
1 doboz Bonduelle Vapeur Vörösbab
1 avokádó
20 dkg koktélparadicsom
15 dkg quinoa
¼ - ½ chili
1 kis lilahagyma
1 lime
1 csokor koriander
½ dl olívaolaj
só
bors
1 doboz Bonduelle Vapeur Vörösbab
1 avokádó
20 dkg koktélparadicsom
15 dkg quinoa
¼ - ½ chili
1 kis lilahagyma
1 lime
1 csokor koriander
½ dl olívaolaj
só
bors
- lépés 1A quinoát öblítsük át, majd tegyük fel hideg vízben főzni. Amikor a kis szemek kinyílnak, a quinoa elkészült. Szűrjük le és öblítsük át hideg vízzel. Csepegtessük le.
- lépés 2Keverjük a quinoához a vörösbabot és a kukoricát, az apróra vágott lilahagymát, a felezett koktélparadicsomot és a nagyon apróra vágott chilit. Reszeljük hozzá a lime héját.
- lépés 3Facsarjuk ki a lime levét egy tálkába, kevergetés közben csurgassunk hozzá olívaolajat. Sózzuk, borsozzuk, majd öntsük a salátára a dresszinget.
- lépés 4Tálalás előtt keverjük hozzá a vágott koriandert, majd minden tányérba tegyünk egy negyed szeletelt avokádót is.
Édesburgonya saláta vörösbabbal, pekándióval és spenóttal
Különböző évszakok, valamint édes-sós alapanyagok találkozása egy saláta receptben! A sült édesburgonya kockák vörösbabbal, bébi spenót levelekkel és pekándióval összekeverve csodálatos alapot alkotnak, erre jöhet a balzsamecetes-mézes öntet.
Rizses Good Lunch avokádós salátával
Készételből finom saláta több főre? Csak egészítsük ki a Good Lunch Rizs és Vörösbab egytálételt friss alapanyagokkal. Avokádó, kukorica, lilahagyma, koktélparadicsom, pekándió, lilakáposzta és répa szalagok kerülhetnek a recept, amit limeos-olívaolajos öntettel ízesítsünk, mellé tortilla chipszet vagy tortillát kínáljunk.
Háromféle mártogatós piknikre
Mentás zöldborsókrém, kukoricás-chilis tonhalkrém és egy fűszeres karfiolos krém recept friss, hasábokra vágott zöldségekkel és pitával. Kiváló hétvégi piknikhez vagy nagyobb társaságok vendégül látásához.