Pinterest

Kukoricás-avokádós quinoa saláta

Könnyű és egészséges saláta recept avokádóval, szuperédes kukoricával, vörösbabbal, chilivel, paradicsommal és quinoával. Lime-os, lilahagymás öntettel és friss korianderrel tehetjük még frissebbé.
Könnyű
4 személy
25 perc
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Gold Prémium Szuperédes Morzsolt Csemegekukorica

1 doboz Bonduelle Vapeur Vörösbab

1 avokádó

20 dkg koktélparadicsom

15 dkg quinoa

¼ - ½ chili

1 kis lilahagyma

1 lime

1 csokor koriander

½ dl olívaolaj



bors
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Gold Prémium Szuperédes Morzsolt Csemegekukorica

1 doboz Bonduelle Vapeur Vörösbab

1 avokádó

20 dkg koktélparadicsom

15 dkg quinoa

¼ - ½ chili

1 kis lilahagyma

1 lime

1 csokor koriander

½ dl olívaolaj



bors

Termékajánlatunk a recepthez

Vapeur VörösbabVapeur Vörösbab
  1. lépés 1
    A quinoát öblítsük át, majd tegyük fel hideg vízben főzni. Amikor a kis szemek kinyílnak, a quinoa elkészült. Szűrjük le és öblítsük át hideg vízzel. Csepegtessük le.
  2. lépés 2
    Keverjük a quinoához a vörösbabot és a kukoricát, az apróra vágott lilahagymát, a felezett koktélparadicsomot és a nagyon apróra vágott chilit. Reszeljük hozzá a lime héját.
  3. lépés 3
    Facsarjuk ki a lime levét egy tálkába, kevergetés közben csurgassunk hozzá olívaolajat. Sózzuk, borsozzuk, majd öntsük a salátára a dresszinget.
  4. lépés 4
    Tálalás előtt keverjük hozzá a vágott koriandert, majd minden tányérba tegyünk egy negyed szeletelt avokádót is.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Rizses Good Lunch avokádós salátával

    Rizses Good Lunch avokádós salátával

    Készételből finom saláta több főre? Csak egészítsük ki a Good Lunch Rizs és Vörösbab egytálételt friss alapanyagokkal. Avokádó, kukorica, lilahagyma, koktélparadicsom, pekándió, lilakáposzta és répa szalagok kerülhetnek a recept, amit limeos-olívaolajos öntettel ízesítsünk, mellé tortilla chipszet vagy tortillát kínáljunk.

  • Tortilla csicseriborsós Good Lunch-al töltve

    Tortilla csicseriborsós Good Lunch-al töltve

    Egészséges, könnyen fogyasztható irodai ebédet, uzsonnát vagy kirándulásra tökéletes receptet kapunk, ha tortilla lapokba töltjük a Good Lunch-ot uborka és paprika csíkokkal, salátával, és reszelt cheddar sajttal. Ne felejtsük meglocsolni finom zöldfűszeres joghurttal!

  • Rétegezett tonhalsaláta csicseriborsóval

    Rétegezett tonhalsaláta csicseriborsóval

    Praktikusan szállítható, finom és egészséges tonhalsaláta recept. Ha kevés időd van vagy nem otthon ennél, készítsd el ezt az ízletes és friss salátát!