Pyttipanna, svéd serpenyős zöldborsóval
300 g Bonduelle Vapeur fagyasztott zöldborsó
1 kg burgonya
2 lilahagyma
6 szelet bacon
30 dkg maradék sült csirke
4 tojás
1 ág rozmaring
só
bors
5 dkg vaj
olívaolaj
petrezselyem
tálaláshoz: savanyúság vegyesen
300 g Bonduelle Vapeur fagyasztott zöldborsó
1 kg burgonya
2 lilahagyma
6 szelet bacon
30 dkg maradék sült csirke
4 tojás
1 ág rozmaring
só
bors
5 dkg vaj
olívaolaj
petrezselyem
tálaláshoz: savanyúság vegyesen
- lépés 1Egy nagy serpenyőben melegítsünk 3 evőkanál olívaolajat, majd adjuk hozzá a vajat. Amikor elolvadt, adjuk hozzá a nagyobb kockára vágott lilahagymát és a kockára vágott burgonyát.
- lépés 2Adjuk hozzá az aprított rozmaringot, sózzuk, borsozzuk. Folyamatosan kevergessük.
- lépés 3Amikor a krumpli kezd megpuhulni és kissé megpirulni, adjuk hozzá a felszeletelt bacont. Mikor a bacon is megpirult, adjuk hozzá a Vapeur zöldborsót. Forrósítsuk össze.
- lépés 4Adjuk az ételhez a felkockázott sült csirkét.
- lépés 5Egy másik serpenyőben süssünk tükörtojásokat, majd tálaljuk az elkészült fogás mellé, szórjuk meg friss petrezselyemmel és kínáljunk mellé savanyúságot.
Ananászos sült rizs
Szezámolajjal, fokhagymával, szójaszósszal, chilivel és gyömbérrel ízesített pirított rizs recept, friss ananász kockákkal, kukoricával és zöldborsóval, újhagymával és tojásrántotta csíkokkal. Opcionálisan pirított garnéla is kerülhet rá.
Zöldborsós kagylótészta citrusos morzsával
Zöldséges, zöldfűszeres tészta különlegesen finom ízét a citromnak köszönheti, amely nemcsak kihozza az ízeket, hanem frissességet kölcsönöz a receptnek.
Tavaszi finomfőzelék buggyantott tojással
Vitaminokban gazdag, újhullámos főzelék, amely után mindenki vágyakozik a tél végén. Könnyű recept, ráadásul gluténmentes is, mivel liszt nélkül készül. A kész művet pedig ízlés szerint egy-egy buggyantott tojással koronázhatjuk meg.