Pyttipanna, svéd serpenyős zöldborsóval
300 g Bonduelle Vapeur fagyasztott zöldborsó
1 kg burgonya
2 lilahagyma
6 szelet bacon
30 dkg maradék sült csirke
4 tojás
1 ág rozmaring
só
bors
5 dkg vaj
olívaolaj
petrezselyem
tálaláshoz: savanyúság vegyesen
300 g Bonduelle Vapeur fagyasztott zöldborsó
1 kg burgonya
2 lilahagyma
6 szelet bacon
30 dkg maradék sült csirke
4 tojás
1 ág rozmaring
só
bors
5 dkg vaj
olívaolaj
petrezselyem
tálaláshoz: savanyúság vegyesen
- lépés 1Egy nagy serpenyőben melegítsünk 3 evőkanál olívaolajat, majd adjuk hozzá a vajat. Amikor elolvadt, adjuk hozzá a nagyobb kockára vágott lilahagymát és a kockára vágott burgonyát.
- lépés 2Adjuk hozzá az aprított rozmaringot, sózzuk, borsozzuk. Folyamatosan kevergessük.
- lépés 3Amikor a krumpli kezd megpuhulni és kissé megpirulni, adjuk hozzá a felszeletelt bacont. Mikor a bacon is megpirult, adjuk hozzá a Vapeur zöldborsót. Forrósítsuk össze.
- lépés 4Adjuk az ételhez a felkockázott sült csirkét.
- lépés 5Egy másik serpenyőben süssünk tükörtojásokat, majd tálaljuk az elkészült fogás mellé, szórjuk meg friss petrezselyemmel és kínáljunk mellé savanyúságot.
- Ananászos sült rizs- Szezámolajjal, fokhagymával, szójaszósszal, chilivel és gyömbérrel ízesített pirított rizs recept, friss ananász kockákkal, kukoricával és zöldborsóval, újhagymával és tojásrántotta csíkokkal. Opcionálisan pirított garnéla is kerülhet rá. 
- Zöldborsós kagylótészta citrusos morzsával- Zöldséges, zöldfűszeres tészta különlegesen finom ízét a citromnak köszönheti, amely nemcsak kihozza az ízeket, hanem frissességet kölcsönöz a receptnek. 
- Mexikói csirke pikánsan- Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve. 


















