Pinterest

Plejskavica grill szendvics

Tökéletes recept grillezős nyári estékre! A kétféle hússal készülő szerb plejskavicát grillezett kovászos kenyérszeletek között, barbeque szószos babbal, fetával, lilahagymával és ropogós salátával tálaljuk.
Könnyű
4 személy
50 perc
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Barbeque

250 g darált sertéshús

250 g darál marhahús

1 kis vöröshagyma

1 csipet szódabikarbóna

150 g feta

1 lilahagyma

jégsaláta

kovászos kenyér

só, bors
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Barbeque

250 g darált sertéshús

250 g darál marhahús

1 kis vöröshagyma

1 csipet szódabikarbóna

150 g feta

1 lilahagyma

jégsaláta

kovászos kenyér

só, bors

Termékajánlatunk a recepthez

Bon Menu BarbequeBon Menu Barbeque
  1. lépés 1
    Keverjük össze a kétféle húst, sózzuk, borsozzuk. Adjuk hozzá a szódabikarbónát és a nagyon apróra vágott vöröshagymát, majd tegyük a hűtőbe pár órára.
  2. lépés 2
    Formázzuk meg a húst: kb. tenyérnyi méretű, ujjnyi vastag húspogácsákat alakítsunk ki, majd a grillen vagy grillserpenyőben süssük meg.
  3. lépés 3
    Szeleteljük fel a lilahagymát és a fetát, a salátát bontsuk leveleire.
  4. lépés 4
    Grillezzük meg a kenyérszeleteket és melegítsük át a Bon Menu Barbeque-t.
  5. lépés 5
    Tegyünk a kenyérre egy plejskavicát, kanalazzunk rá a barbeque szószos babból, majd tegyünk rá fetát, lilahagymát és salátát, majd egy másik szelet kenyeret.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Csicseriborsós krumplisaláta zöldbabbal

    Csicseriborsós krumplisaláta zöldbabbal

    Ebben a receptben pirított krumplikockákat fűszeres, sült csicseriborsóval, pirított répaszeletekkel és párolt zöldhüvelyű babbal kombinálunk, végül egy zöldfűszeres-joghurtos majonézes öntettel forgatva forgatjuk át, amit fokhagymával, mustárral és füstölt pirospaprikával ízesítünk. Friss zöldfűszerekkel megszórva tálaljuk.

  • Grillezett tarja pitán Bon Menu Mexicana-val és salátával

    Grillezett tarja pitán Bon Menu Mexicana-val és salátával

    Csodás nyári grill recept füstös ízekkel és friss zamatokkal. Tálaljuk a grillhús falatokat grillezett pitán Bon Menu Mexicana-val és lime-os- korianderes paradicsom salsával, uborkával, illetve lilahagymával a tetején.

  • Vegán bab-quinoa burger

    Vegán bab-quinoa burger

    Ki tudna ellenállni egy ilyen gusztusos kinézetű burgernek? A szósz abszolút rajtunk múlik, a 100%-ig növényi alapanyagból készült pogácsa receptjéről pedig a Bonduelle gondoskodik.