Pinterest

Grillezett tarja pitán Bon Menu Mexicana-val és salátával

Csodás nyári grill recept füstös ízekkel és friss zamatokkal. Tálaljuk a grillhús falatokat grillezett pitán Bon Menu Mexicana-val és lime-os- korianderes paradicsom salsával, uborkával, illetve lilahagymával a tetején.
Könnyű
4 személy
40 perc
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Mexicana

4 szelet tarja

400 g paradicsom

½ kígyóuborka

1 lilahagyma

1 csokor koriander

1 lime

4 pita

4 ek. napraforgóolaj

1 tk. pirospaprika

1 tk. őrölt római kömény

1 tk. fokhagyma granulátum



bors

olívaolaj
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Mexicana

4 szelet tarja

400 g paradicsom

½ kígyóuborka

1 lilahagyma

1 csokor koriander

1 lime

4 pita

4 ek. napraforgóolaj

1 tk. pirospaprika

1 tk. őrölt római kömény

1 tk. fokhagyma granulátum



bors

olívaolaj

Termékajánlatunk a recepthez

Bon Menu MexicanaBon Menu Mexicana
  1. lépés 1
    Keverjük ki a napraforgóolajat az őrölt fűszerekkel, sózzuk, borsozzuk. Kenjük be a tarja szeleteket a páccal.
  2. lépés 2
    Vágjuk nagyon apróra a paradicsomot, uborkát és a lilahagymát. Locsoljuk meg a lime levével és szórjuk meg aprított korianderrel. Sózzuk, borsozzuk és öntsünk hozzá kevés olívaolajat, majd keverjük össze.
  3. lépés 3
    Grillen vagy grill serpenyőben süssük meg a tarját.
  4. lépés 4
    Melegítsük át a Bon Menu Mexicana-t.
  5. lépés 5
    Grillezzük meg a pitát, kanalazzuk rá a Bon Menu Mexicana-t, majd halmozzuk a felszeletelt tarját erre, végül a friss salátából is tegyünk a tetejére.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Háromféle mártogatós piknikre

    Háromféle mártogatós piknikre

    Mentás zöldborsókrém, kukoricás-chilis tonhalkrém és egy fűszeres karfiolos krém recept friss, hasábokra vágott zöldségekkel és pitával. Kiváló hétvégi piknikhez vagy nagyobb társaságok vendégül látásához.

  • Vörösbabos-paradicsomos taco tejföllel

    Vörösbabos-paradicsomos taco tejföllel

    Kiváló grill recept kerti partikra! A taco-ban lévő babos, paradicsomos, sajtos töltelék nem csak nagyon finom, de látványnak sem utolsó. Tálaláskor korianderrel és joghurttal tehetjük még frissebbé.

  • Sonkás-kukoricás frittata

    Sonkás-kukoricás frittata

    Finom, olcsó, ráadásul könnyen elkészíthető recept! A tojásos lepénybe ezúttal párolt póréhagyma, főtt sonka, kukorica és friss petrezselyem került, amely könnyen tárolható, így másnapra is tökéletes.