Parmezános-zöldborsós bruschetta
Krémes olasz bruschetta Bonduelle fagyasztott zöldborsó hozzáadásával, parmezánforgácsokkal a tetején. Egyszerű és gyors vendégváró recept!
Közepes nehézségű
4 személy
15 perc
3 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó
100 g parmezán reszelve
2 gerezd apróra vágott fokhagyma
bagett szeletek
olívaolaj
só
bors
100 g parmezán reszelve
2 gerezd apróra vágott fokhagyma
bagett szeletek
olívaolaj
só
bors
hozzávalók 4 személyre
1 zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó
100 g parmezán reszelve
2 gerezd apróra vágott fokhagyma
bagett szeletek
olívaolaj
só
bors
100 g parmezán reszelve
2 gerezd apróra vágott fokhagyma
bagett szeletek
olívaolaj
só
bors
- lépés 12-3 percig főzzük a zöldborsót forrásban lévő vízben, majd szűrjük le és öblítsük át hideg vízzel. Tegyük egy aprítóba a borsót, a parmezánt, 4 evőkanál olívaolajat, a fokhagymát, sót és borsot, és pürésítsük darabos állagúra.
- lépés 2Pirítsuk meg a bagett szeleteket és halmozzuk rá a borsópürét. A tetejére darálhatunk még borsot, megöntözhetjük pár csepp olívaolajjal, díszíthetjük parmezán forgáccsal.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.
Ananászos sült rizs
Szezámolajjal, fokhagymával, szójaszósszal, chilivel és gyömbérrel ízesített pirított rizs recept, friss ananász kockákkal, kukoricával és zöldborsóval, újhagymával és tojásrántotta csíkokkal. Opcionálisan pirított garnéla is kerülhet rá.
Sült fokhagymás zöld krémleves fodroskel és bacon chips-szel
Ez a fagyasztott zöldségkeverékből készült krémleves lélekmelengető recept lehet gazdag ízével, valamint ropogós házi készítésű fodroskel és bacon chip-szel megkoronázva.
Fedezze fel ezt is...