Pinterest

Parmezános-zöldborsós bruschetta

Krémes olasz bruschetta Bonduelle fagyasztott zöldborsó hozzáadásával, parmezánforgácsokkal a tetején. Egyszerű és gyors vendégváró recept!
Közepes nehézségű
4 személy
15 perc
3 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó

100 g parmezán reszelve

2 gerezd apróra vágott fokhagyma

bagett szeletek

olívaolaj



bors
hozzávalók 4 személyre
1 zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó

100 g parmezán reszelve

2 gerezd apróra vágott fokhagyma

bagett szeletek

olívaolaj



bors
  1. lépés 1
    2-3 percig főzzük a zöldborsót forrásban lévő vízben, majd szűrjük le és öblítsük át hideg vízzel. Tegyük egy aprítóba a borsót, a parmezánt, 4 evőkanál olívaolajat, a fokhagymát, sót és borsot, és pürésítsük darabos állagúra.
  2. lépés 2
    Pirítsuk meg a bagett szeleteket és halmozzuk rá a borsópürét. A tetejére darálhatunk még borsot, megöntözhetjük pár csepp olívaolajjal, díszíthetjük parmezán forgáccsal.