Parmezános-zöldborsós bruschetta
Krémes olasz bruschetta Bonduelle fagyasztott zöldborsó hozzáadásával, parmezánforgácsokkal a tetején. Egyszerű és gyors vendégváró recept!
Közepes nehézségű
4 személy
15 perc
3 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó
100 g parmezán reszelve
2 gerezd apróra vágott fokhagyma
bagett szeletek
olívaolaj
só
bors
100 g parmezán reszelve
2 gerezd apróra vágott fokhagyma
bagett szeletek
olívaolaj
só
bors
hozzávalók 4 személyre
1 zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó
100 g parmezán reszelve
2 gerezd apróra vágott fokhagyma
bagett szeletek
olívaolaj
só
bors
100 g parmezán reszelve
2 gerezd apróra vágott fokhagyma
bagett szeletek
olívaolaj
só
bors
- lépés 12-3 percig főzzük a zöldborsót forrásban lévő vízben, majd szűrjük le és öblítsük át hideg vízzel. Tegyük egy aprítóba a borsót, a parmezánt, 4 evőkanál olívaolajat, a fokhagymát, sót és borsot, és pürésítsük darabos állagúra.
- lépés 2Pirítsuk meg a bagett szeleteket és halmozzuk rá a borsópürét. A tetejére darálhatunk még borsot, megöntözhetjük pár csepp olívaolajjal, díszíthetjük parmezán forgáccsal.