Pinterest

Parmezános-zöldborsós bruschetta

Krémes olasz bruschetta Bonduelle fagyasztott zöldborsó hozzáadásával, parmezánforgácsokkal a tetején. Egyszerű és gyors vendégváró recept!
Közepes nehézségű
4 személy
15 perc
3 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó

100 g parmezán reszelve

2 gerezd apróra vágott fokhagyma

bagett szeletek

olívaolaj



bors
hozzávalók 4 személyre
1 zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó

100 g parmezán reszelve

2 gerezd apróra vágott fokhagyma

bagett szeletek

olívaolaj



bors

Termékajánlatunk a recepthez

Fagyasztott Vapeur ZöldborsóFagyasztott Vapeur Zöldborsó
  1. lépés 1
    2-3 percig főzzük a zöldborsót forrásban lévő vízben, majd szűrjük le és öblítsük át hideg vízzel. Tegyük egy aprítóba a borsót, a parmezánt, 4 evőkanál olívaolajat, a fokhagymát, sót és borsot, és pürésítsük darabos állagúra.
  2. lépés 2
    Pirítsuk meg a bagett szeleteket és halmozzuk rá a borsópürét. A tetejére darálhatunk még borsot, megöntözhetjük pár csepp olívaolajjal, díszíthetjük parmezán forgáccsal.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Mexikói csirke pikánsan

    Mexikói csirke pikánsan

    Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.

  • Ananászos sült rizs

    Ananászos sült rizs

    Szezámolajjal, fokhagymával, szójaszósszal, chilivel és gyömbérrel ízesített pirított rizs recept, friss ananász kockákkal, kukoricával és zöldborsóval, újhagymával és tojásrántotta csíkokkal. Opcionálisan pirított garnéla is kerülhet rá.

  • Sült fokhagymás zöld krémleves fodroskel és bacon chips-szel

    Sült fokhagymás zöld krémleves fodroskel és bacon chips-szel

    Ez a fagyasztott zöldségkeverékből készült krémleves lélekmelengető recept lehet gazdag ízével, valamint ropogós házi készítésű fodroskel és bacon chip-szel megkoronázva.