1. >Receptek
  2. >Rigatoni pesto szósszal és szárított paradicsommal

Rigatoni pesto szósszal és szárított paradicsommal

Nehéz ennél egyszerűbb és könnyebb receptet találni! Az olasz konyha kedvencei, a parmezán és pesto mellett szárított paradicsommal és vörösbabbal készült ez a finom rigatoni.
Könnyű
2 személy
20 perc
Hozzávalók
2 személyre
250 g rigatoni

1 doboz Bonduelle Vapeur vörösbab

60 g pesto szósz

120 g szárított paradicsom

parmezán

hozzávalók 2 személyre
250 g rigatoni

1 doboz Bonduelle Vapeur vörösbab

60 g pesto szósz

120 g szárított paradicsom

parmezán

  1. lépés 1
    Tegyük a tésztát forrásban lévő sós vízbe, főzzük meg a csomagoláson található utasítás szerint.
  2. lépés 2
    Melegítsük fel a pesto szószt egy serpenyőben.
  3. lépés 3
    Adjuk hozzá a Vapeur vörösbabot és a szeletelt szárított paradicsomot.
  4. lépés 4
    Adjuk hozzá a szószt és a parmezánt.
  5. lépés 5
    Tálaláskor parmezánnal díszítsük a kész rigatonit.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend
  • Avokádós-vörösbabos saláta tortilla chip...

    Kétszemélyes, gyors, mégis laktató és egészséges saláta recept friss avokádóval, valamint vörösbab és kukorica konzervvel. Kápráztassuk el ebéd vagy vacsorapartnerünket, legyen szó az egyik barátunkról vagy életünk párjáról.

  • Panzanella olajbogyóval és rukkolával

    Ismerjük a panzanellát? A finom, érett paradicsomból készült olasz saláta a háztartásban fellelhető,...

  • Chilis kukoricás, húsos pite

    Omlós és ízletes húsos pite különlegesen fűszerezve, és egy kis chillivel színesítve. Ínyenc recept ...