Mézes-chilis sült csicseriborsó
Egyszerűen elkészíthető, édes-csípős snack az esti filmezéshez vagy bármilyen összejövetelre. Egészséges alternatívája a készen kapható chipseknek.
Könnyű
2 személy
10 perc
25 perc
Hozzávalók
2 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur csicseriborsó
1 ek. méz
2 ek. olívaolaj
½ tk. őrölt chili
1 nagy csipet só
1 ek. méz
2 ek. olívaolaj
½ tk. őrölt chili
1 nagy csipet só
hozzávalók 2 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur csicseriborsó
1 ek. méz
2 ek. olívaolaj
½ tk. őrölt chili
1 nagy csipet só
1 ek. méz
2 ek. olívaolaj
½ tk. őrölt chili
1 nagy csipet só
- lépés 1Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
- lépés 2A csicseriborsóról itassunk fel minden nedvességet egy papírtörlővel, majd tegyük egy tálba és adjuk hozzá az olívaolajat és a mézet, majd jól keverjük el, hogy minden szem bevonódjon.
- lépés 3Keverjük össze a sót és az őrölt chilit, majd öntsük a csicseriborsóhoz és jól dolgozzuk össze.
- lépés 4Tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsibe és süssük 25-30 percig, amíg kissé megpirul. Közben néhányszor keverjük át.
Fedezze fel ezt is...