összetevők
Áztatott, szárított csicseriborsó 42%, ivóvíz, kaliforniai piros paprika 7,8%, grillezett padlizsán 5,9%, paradicsompüré, kukoricakeményítő, étkezési só, fűszerek 0,5%, cukor, élesztő kivonat, fokhagyma granulátum 0,29%, kömény 0,06%. Nyomokban tartalmazhat GLUTÉNT, ZELLERT, MUSTÁRT.
nyomokban tartalmazhat Zellert, Glutént, Mustárt.
tápérték
100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 329 kJ |
Energia (kcal) | 78 kcal |
Zsír (g) | 1,2 g |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0,2 g |
Szénhidrát (g) | 11 g |
- amelyből cukrok (g) | 0,2 g |
Rost (g) | 3,3 g |
Fehérje (g) | 4,2 g |
Só (g) | 0,77 g |
Hőkezelés
Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után tegye tiszta zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!
Fedezze fel receptjeinket
Spenótos csicseriborsóval töltött édesburgonya, tahinis öntettel
Ez a vegán recept igazi kulináris élményt nyújt, ráadásul csupa egészséges zöldséggel van tele. Nagyszerű választás vendégeid számára vagy egy húsmentes napon.
Kuszkusz saláta csicseriborsóval
Az arab konyha két nagy kedvence, kuszkusz és csicseriborsó friss zöldségekkel színesítve. Egészséges és finom recept, ami az étkezőasztalt és a napunkat is feldobja.
Csicseriborsó falafel
Mi a tökéletes falafel titka? Az, hogy nem kell túlbonyolítani! Ezt a receptet könnyen elsajátíthatjuk, így otthon is bármikor elkészíthető! Csak egy csicseriborsó konzervre és pár fűszer optimális arányára lesz szükségünk - kész is a finom, vegetáriánus street food!