Marhahús Mexicana babkeverékkel és rukkolával
Ha meglepnénk húsevő vendégeinket valami igazán finommal és ízletessel, válasszuk ezt a receptet. Marhahús mexikói stílusú babágyon tálalva, friss rukkola levelekkel díszítve.
Közepes nehézségű
4 személy
14 perc
10 perc
Drága
Hozzávalók
4 személyre
2 evőkanál szűz olívaolaj
50 dkg marhafelsál, 3 cm hosszú és 2 mm vastag csíkokra vágva
1 doboz Bonduelle Bon Menu Mexicana
2 gerezd zúzott fokhagyma
fél evőkanál reszelt gyömbér
1-2 evőkanál szójaszósz
50 dkg rukkola
50 dkg marhafelsál, 3 cm hosszú és 2 mm vastag csíkokra vágva
1 doboz Bonduelle Bon Menu Mexicana
2 gerezd zúzott fokhagyma
fél evőkanál reszelt gyömbér
1-2 evőkanál szójaszósz
50 dkg rukkola
hozzávalók 4 személyre
2 evőkanál szűz olívaolaj
50 dkg marhafelsál, 3 cm hosszú és 2 mm vastag csíkokra vágva
1 doboz Bonduelle Bon Menu Mexicana
2 gerezd zúzott fokhagyma
fél evőkanál reszelt gyömbér
1-2 evőkanál szójaszósz
50 dkg rukkola
50 dkg marhafelsál, 3 cm hosszú és 2 mm vastag csíkokra vágva
1 doboz Bonduelle Bon Menu Mexicana
2 gerezd zúzott fokhagyma
fél evőkanál reszelt gyömbér
1-2 evőkanál szójaszósz
50 dkg rukkola
- lépés 1Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, és a húst pár perc alatt megsütjük rajta.
- lépés 2A végén hozzáadjuk a fokhagymát, a gyömbért és a szójaszószt, majd alaposan összekeverjük.Közben felforrósítjuk a Mexicana szószos babot.
- lépés 3Előveszünk négy tányért, a rukkolát az aljára halmozzuk, meglocsoljuk a hús levével, majd következik a babkeverék, végül a marhahús. Forrón fogyasztjuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.
Ananászos sült rizs
Szezámolajjal, fokhagymával, szójaszósszal, chilivel és gyömbérrel ízesített pirított rizs recept, friss ananász kockákkal, kukoricával és zöldborsóval, újhagymával és tojásrántotta csíkokkal. Opcionálisan pirított garnéla is kerülhet rá.
BBQ csirkecomb kukoricás coleslaw salátával
Ízletes, saját készítésű BBQ szószban pácolt sült csirkecombok friss, ropogós kukoricás coleslaw-val tálalva. A recept szerint a coleslaw saláta ezúttal nem majonézzel készül, hanem nyári verzióban lime-os, mézes, olívaolajos öntettel.
Fedezze fel ezt is...