Pinterest

Marhahús Mexicana babkeverékkel és rukkolával

Ha meglepnénk húsevő vendégeinket valami igazán finommal és ízletessel, válasszuk ezt a receptet. Marhahús mexikói stílusú babágyon tálalva, friss rukkola levelekkel díszítve.
Közepes nehézségű
4 személy
14 perc
10 perc
Drága
Hozzávalók
4 személyre
2 evőkanál szűz olívaolaj

50 dkg marhafelsál, 3 cm hosszú és 2 mm vastag csíkokra vágva

1 doboz Bonduelle Bon Menu Mexicana

2 gerezd zúzott fokhagyma

fél evőkanál reszelt gyömbér

1-2 evőkanál szójaszósz

50 dkg rukkola
hozzávalók 4 személyre
2 evőkanál szűz olívaolaj

50 dkg marhafelsál, 3 cm hosszú és 2 mm vastag csíkokra vágva

1 doboz Bonduelle Bon Menu Mexicana

2 gerezd zúzott fokhagyma

fél evőkanál reszelt gyömbér

1-2 evőkanál szójaszósz

50 dkg rukkola

Termékajánlatunk a recepthez

Bon Menu MexicanaBon Menu Mexicana
  1. lépés 1
    Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, és a húst pár perc alatt megsütjük rajta.
  2. lépés 2
    A végén hozzáadjuk a fokhagymát, a gyömbért és a szójaszószt, majd alaposan összekeverjük.Közben felforrósítjuk a Mexicana szószos babot.
  3. lépés 3
    Előveszünk négy tányért, a rukkolát az aljára halmozzuk, meglocsoljuk a hús levével, majd következik a babkeverék, végül a marhahús. Forrón fogyasztjuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Mexikói csirke pikánsan

    Mexikói csirke pikánsan

    Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.

  • Ananászos sült rizs

    Ananászos sült rizs

    Szezámolajjal, fokhagymával, szójaszósszal, chilivel és gyömbérrel ízesített pirított rizs recept, friss ananász kockákkal, kukoricával és zöldborsóval, újhagymával és tojásrántotta csíkokkal. Opcionálisan pirított garnéla is kerülhet rá.

  • BBQ csirkecomb kukoricás coleslaw salátával

    BBQ csirkecomb kukoricás coleslaw salátával

    Ízletes, saját készítésű BBQ szószban pácolt sült csirkecombok friss, ropogós kukoricás coleslaw-val tálalva. A recept szerint a coleslaw saláta ezúttal nem majonézzel készül, hanem nyári verzióban lime-os, mézes, olívaolajos öntettel.