Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve
2 db édesburgonya
10 dkg feta
1 nagy marék bébispenót
1 csokor petrezselyem
½ gránátalma
5 dkg dió
1 gerezd fokhagyma
1 doboz natúr joghurt
só
bors
olívaolaj
2 db édesburgonya
10 dkg feta
1 nagy marék bébispenót
1 csokor petrezselyem
½ gránátalma
5 dkg dió
1 gerezd fokhagyma
1 doboz natúr joghurt
só
bors
olívaolaj
- lépés 1Mossuk meg az édesburgonyát, majd vágjuk félbe. Locsoljuk meg olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk és tegyük tepsire. Helyezzük a 180 fokra előmelegített sütőbe kb. 20 percre.
 - lépés 2Amikor megsült, vegyük ki és hagyjuk langyosra hűlni. Kanalazzuk ki a belsejét és keverjük ki a Good Lunch Rizs és Vörösbabbal, adjuk hozzá a felkockázott fetát és a bébispenótot. Keverjük össze a tölteléket, majd kanalazzuk vissza az édesburgonyákba és süssük további 5-10 percig.
 - lépés 3Keverjük ki a joghurtot a reszelt fokhagymával, sózzuk, borsozzuk, adjunk hozzá egy kevés friss, aprított petrezselymet és locsoljuk meg olívaolajjal.
 - lépés 4Tálaláskor szórjuk meg az édesburgonyát gránátalma magokkal, vágott petrezselyemmel és durvára vágott dióval. Végül kanalazzunk rá a fokhagymás joghurtból.
 
- FEDEZZE FEL A RECEPTET
Vörösbab hummusz sült fokhagymával
A sült fokhagyma krémes, nem tolakodó, selymes íze teszi különlegessé ezt a vörösbabból készült hummuszt, amit tovább ízesítünk füstölt pirospaprikával, római köménnyel, tahinivel és citromlével. Zöldség hasábokkal, krékerrel vagy pitával tálaljuk.
 - FEDEZZE FEL A RECEPTET
Rizses Good Lunch avokádós salátával
Készételből finom saláta több főre? Csak egészítsük ki a Good Lunch Rizs és Vörösbab egytálételt friss alapanyagokkal. Avokádó, kukorica, lilahagyma, koktélparadicsom, pekándió, lilakáposzta és répa szalagok kerülhetnek a recept, amit limeos-olívaolajos öntettel ízesítsünk, mellé tortilla chipszet vagy tortillát kínáljunk.
 - FEDEZZE FEL A RECEPTET
Édesburgonya saláta vörösbabbal, pekándióval és spenóttal
Különböző évszakok, valamint édes-sós alapanyagok találkozása egy saláta receptben! A sült édesburgonya kockák vörösbabbal, bébi spenót levelekkel és pekándióval összekeverve csodálatos alapot alkotnak, erre jöhet a balzsamecetes-mézes öntet.
 















