Zöld mix krémleves zöldségkeverék

Cukkini, zöldborsó és egyéb zöldségek kombinációjából készült krémleves zöldségkeverék. Felhasználásával gyorsan, zöldséghámozás és darabolás nélkül fenséges és ízletes leveseket főzhetünk.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 400 g

összetevők

Cukkini (40%), Zöldborsó (24%), Vágott zöldbab (18%), Brokkoli (18%)

nyomokban tartalmazhat Zellert.

tápérték

100g
Energia (kJ) 142 kJ
Energia (kcal) 34 kcal
Zsír (g) 0,4 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,1 g
Szénhidrát (g) 4,0 g
- amelyből cukrok (g) 2,3 g
Rost (g) 2,9 g
Fehérje (g) 2,1 g
Só (g) 0,05 g

Elkészítés

ÓVJUK A FELOLVADÁSTÓL! A FELENGEDETT TERMÉKET NE FAGYASSZA ÚJRA!

Hőkezelés

Minőségét megőrzi hűtőszekrényben, 0°C - +3°C-on tárolva 1 napig, fagyasztóban -18°C-on tárolva a csomagoláson jelzett hónap végéig.

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    A sütőben, egyetlen edényben elkészíthető étel különlegessége, hogy az egészben sült fetát összkeverjük a sült zöldségekkel és csicseriborsóval. Ezután hozzáadjuk a spenótot, ráütjük a tojásokat, és így tálaljuk – akár egy húsvéti brunch részeként.

  • Vörösbabos fasírt gombával

    Vörösbabos fasírt gombával

    Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! A gombával gazdagított vörösbabos pogácsa tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra, de a húsvéti asztalon is megállja a helyét. Friss salátával tálaljuk.

  • Krémes, majonézes krumplisaláta zöldborsóval és bacon-nel

    Krémes, majonézes krumplisaláta zöldborsóval és bacon-nel

Még több recept