Téli snack mix csicseriborsóval és vörösbabbal
1 doboz Bonduelle Vapeur csicseriborsó
5 dkg aranymazsola
5 dkg vörösáfonya
5 dkg tökmag
1 tk. cayenne bors
1 tk. füstölt pirospaprika
1 tk. barnacukor
só
olívaolaj
1 doboz Bonduelle Vapeur csicseriborsó
5 dkg aranymazsola
5 dkg vörösáfonya
5 dkg tökmag
1 tk. cayenne bors
1 tk. füstölt pirospaprika
1 tk. barnacukor
só
olívaolaj
- lépés 1Melegítsük elő a sütő 180 fokra.
- lépés 2Csöpögtessük le a csicseriborsót és a vörösbabot és egy papírtörlővel itassuk fel róluk a maradék folyadékot.
- lépés 3Helyezzük egy tálba a hüvelyeseket és locsoljuk meg 2 ek. olajjal, majd szórjuk rá a fűszereket és a cukrot, adjunk hozzá két nagy csipet sót is. Keverjük jól össze, majd helyezzük egy sütőpapírral kibélelt tepsire és süssük 40-45 percig.
- lépés 4Mikor elkészült, vegyük ki a sütőből és várjuk meg amíg kihűl.
- lépés 5Keverjük hozzá a mazsolát, a vörösáfonyát és a tökmagot. Elkészült a téli snack-mix.
Rizses Good Lunch avokádós salátával
Készételből finom saláta több főre? Csak egészítsük ki a Good Lunch Rizs és Vörösbab egytálételt friss alapanyagokkal. Avokádó, kukorica, lilahagyma, koktélparadicsom, pekándió, lilakáposzta és répa szalagok kerülhetnek a recept, amit limeos-olívaolajos öntettel ízesítsünk, mellé tortilla chipszet vagy tortillát kínáljunk.
Édesburgonya saláta vörösbabbal, pekándióval és spenóttal
Különböző évszakok, valamint édes-sós alapanyagok találkozása egy saláta receptben! A sült édesburgonya kockák vörösbabbal, bébi spenót levelekkel és pekándióval összekeverve csodálatos alapot alkotnak, erre jöhet a balzsamecetes-mézes öntet.
Tortilla csicseriborsós Good Lunch-al töltve
Egészséges, könnyen fogyasztható irodai ebédet, uzsonnát vagy kirándulásra tökéletes receptet kapunk, ha tortilla lapokba töltjük a Good Lunch-ot uborka és paprika csíkokkal, salátával, és reszelt cheddar sajttal. Ne felejtsük meglocsolni finom zöldfűszeres joghurttal!