Sült lazac szezámmagos brokkolival
Citromos pácban marinált sült lazacfilé ropogós szezámmaggal megszórt párolt brokkolival. Fehérjedús, könnyen elkészíthető recept, ami harmonikus ízeivel tökéletes opció lehet edzés után vagy gyors vacsoraként.
Könnyű
4 személy
45 perc
10 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
4 szelet lazacfilé
1 zacskó Bonduelle Vapeur brokkoli
fél citrom leve
só, bors
4 ek. szezámmag
1 zacskó Bonduelle Vapeur brokkoli
fél citrom leve
só, bors
4 ek. szezámmag
hozzávalók 4 személyre
4 szelet lazacfilé
1 zacskó Bonduelle Vapeur brokkoli
fél citrom leve
só, bors
4 ek. szezámmag
1 zacskó Bonduelle Vapeur brokkoli
fél citrom leve
só, bors
4 ek. szezámmag
- lépés 1A filézett lazacszeleteket meglocsoljuk fél citrom levével, mindkét oldalukon sózzuk, borsozzuk és minimum 30 percet állni hagyjuk.
- lépés 2Száraz serpenyőben aranybarnára pirítjuk a szezámmagot. A lazacszeleteknek először a bőrös oldalukat sütjük, kb. 4 percig, majd a másik felüket is 3-4 perc alatt készre sütjük.
- lépés 3A Bonduelle Vapeur brokkolit megpároljuk , és tálaláskor 1-1 evőkanál pirított szezámmagot hintünk rá.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Tejszínes lazac spenótos krumplipürével és zöldségekkel
Egyszerű, de annál finomabb és kényeztetőbb recept ez az omlós tejszínes lazac krémes krumplipürével és zöld színű zöldségekkel tálalva.
Zöldséges brokkolikrémleves gyömbérrel és lime-mal
A zöldséges brokkolikrémleves gyömbérrel és lime-mal igazi frissítő, pikáns fogás, amely különleges ízével feldobja a hétköznapokat. Remek választás egy könnyű tavaszi ebédhez vagy vacsorához.
Rakott brokkoli hús nélkül
Ez a recept tökéletes választás, ha finom és könnyen elkészíthető vacsorára vágyunk hús nélkül. Rakott brokkoli tetejére olvasztott sajttal, egyenesen a sütőből.
Fedezze fel ezt is...